banner333

banner309

GİAD’a ilk ziyaret İMKON’dan

Geçtiğimiz günlerde 5.olağan kongresini yaparak kurucu başkan Erdal Kurt’un yeniden başkan olduğu Ankara Gümüşhaneli İşadamları Derneğinde (GİAD) görev dağılımı yapıldı, derneği ilk ziyaret eden ise 90 bin üyeli İMKON yönetimi oldu.

Dernek 13.04.2017, 13:02
GİAD’a ilk ziyaret İMKON’dan
banner400

Toplantıda Başkan Vekili olarak Muhammet Yaman, Başkan Yardımcısı olarak Bahadır Sönmez, Genel Sekreter olarak Sulhi Şahin, Genel Sekreter Yardımcısı olarak Cihan Terzi, muhasip üye olarak Muhammet Yaman’ın atandığı yönetim kurulu toplantısında başkan Kurt, son derece olgun bir atmosferde, Gümüşhanelilere ve onların demokrasi anlayışlarına yakışan bir disiplinde gerçekleşen seçim sonucunun kendilerine yüklediği sorumluluğun, üyelerin beklentilerinin farkında olduklarını, her zamankinden daha gayretli olacaklarını söyledi.

Kurt, bütün üyelerin, derneğin faaliyetlerine destek ve yardımcı olmalarını beklediklerini ve bu gönül seferberliğiyle hizmet etmenin kendilerine gurur, Gümüşhane’ye ve Gümüşhanelilere katkı vereceğine inandıklarını kaydetti.

Diğer yandan yeni yönetimin ilk ziyaretçisi ise 90 bin üyesiyle inşaat sektörünün en büyük sivil toplum kuruluşu olan İnşaat Mühendisleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu oldu.

Tellioğlu, ziyaretlerinin bir tebrik ve nezaket ziyareti olduğunu, Başkan Erdal Kurt’u sivil toplum kuruluşlarındaki başarılı hizmetlerini geçmişten beri bildiklerini ve samimi bir dayanışma içerisinde bulunduklarını belirterek, Başkan Erdal Kurt’un bundan sonra da aynı başarıları sürdüreceklerine, GİAD’ı önemli , özel ve aktif bir STK olarak yöneteceğine inandıklarını ifade ederek GİAD Yönetim Kuruluna yeni dönemde başarılar diledi.
GİAD Başkanı Erdal Kurt da yeni yönetim olarak hedeflerinin daha çok gayret, daha çok faaliyet, daha çok üye ve daha güçlü bir dayanışma ruhu olduğunu ifade ederek, toplumsal dokunun güçlenmesi, sosyal ve kültürel değerlerin yaşatılması için gerekli güç birliğinin sağlanması konusunda Sivil Toplum Kuruluşlarının öneminin altını çizdi.

Kurt, İMKON Yüksek İstişare Kurulu üyesi olduğunu hatırlatarak, bütün sivil toplum kuruluşlarıyla olduğu gibi İMKON ile olan dostane ilişkilerin artık STK dayanışması ve işbirliği çerçevesinde artarak sürdürülmesi için İMKON Genel Başkanı Tellioğlu ile görüş birliği içinde olduklarını ifade etti.

 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38