banner333

banner309

GİAD'da, 2. Erdal Kurt Dönemi

Merkezi Ankara’da bulunan Gümüşhaneli İşadamları Derneği (GİAD) olağan genel kurulu Çankaya’daki Genel Merkezde gerçekleştirildi.

Dernek 05.04.2017, 00:15 05.04.2017, 08:35
GİAD'da, 2. Erdal Kurt Dönemi
banner400

Ankara’da bulunan Gümüşhaneli İşadamları Derneği (GİAD) olağan genel kurulu Çankaya’daki denel merkezinde gerçekleştirildi.

GİAD üyelerinin, Gümüşhanelilerin ve misafirlerin yoğun ilgi gösterdikleri Genel Kurul’da yeni yönetim ve denetim kurulu belirlendi.

Mevcut başkan Orhan Ünsal ve kurucu başkan Erdal Kurt’un yarıştığı kongrede konuşan Ünsal, kendi başkanlığındaki yönetim kurulu ile yönetimleri döneminde birtakım olumsuz sosyal ve siyasal gelişmeler ve yönetim kurulunun oluşum biçiminden kaynaklanan sıkıntılar nedeniyle yeterince başarılı olamadıklarını ama tekrar aday olmak istediklerini belirtti.

GİAD Kurucu Başkanlarından Erdal Kurt ise son dönem yaptıkları üye ziyaretlerinde GİAD’ın yeni bir ruh ve güce ihtiyaç duyulduğunun anlaşıldığını, mevcut yönetimin faaliyetlerinin olumlu, ancak üyelerin beklentilerini karşılayamayacak ölçülerde, yetersiz olduğunu bu nedenle de kendisinin kurucu başkan olması hasebiyle yönetime aday olması yönünde talepler aldıklarını belirtti.

Orhan Ünsal ve ekibinin isimlerinin yazılı olduğu liste “beyaz” kağıtta, Erdal Kurt ve ekibinin isimlerinin yazılı olduğu liste “mavi” kağıtlarda yer aldığı için seçimler “mavi-beyaz” listelerin yarışması şeklinde geçti.

Genel Kurula katılan 132 üyenin oy kullandığı seçimde Erdal Kurt ve çalışma arkadaşlarının “mavi listesi” 81, Orhan Ünsal ve çalışma arkadaşlarının “beyaz listesi” 50 oy aldı, 1 oy geçersiz sayıldı.

Seçimden sonra bir teşekkür konuşması yapan Kurt, öncelikle ebediyete intikal eden kurucu ve üyeleri rahmetle, bugüne dek görev yapan tüm yönetim kurulları ve üyelerini saygı ve minnetle andıklarını belirttikten sonra, başarıları nedeniyle Torul Gençlik Voleybol ve Gümüşhanespor futbol kulüplerini kutlayarak başladığı konuşmasında, GİAD’ın adına yakışır bir olgunlukta, Gümüşhanelilerin demokrasiye ve iradeye olan saygılı ve sevgili tutumlarıyla bir seçim gerçekleştirildiğini, yeni oluşturulan ve oluşturulacak olan kurulların tüm GİAD üyelerini ve Gümüşhanelileri kucaklayacağını, ilkelerinin ve çalışma prensiplerinin ana gücünün bu duygu olduğunu belirtti.

Kurt’un başkan olduğu GİAD Yönetim Kurulu listesinde Ayşegül Yıldırım, İsmail Yılmaz, Oğuzhan Telli, Muhammet Yaman, Önder Özdamar, M. Sulhi Şahin, Bahadır Sönmez, Cihan Terzi, Cem Olgun, Ömer Sadık ,Engin Balaban, Uğur Fehmi Kürtünlüoğlu ,Cengiz Kan Gürler, Dursun Aydın, Denetim Kurulu listesinde; Raşit Genç, Musa Canlı, Metin Özdemir yer aldı.

Yüksek danışma kurulunda ise Mahmut Oltan Sungurlu, Temel Yılmaz, Baki Telli, Prof.Dr. Ethem Atay, Prof. Ahmet Şahinöz, Mustafa Canlı, Feramuz Üstün, Bedri Yaşar, Erhan Aras, İrfan Aktürk, Mutlu Gürler, Memduh Arsalan Akçay, Ünsal Turgay, Muharrem Ertunç yer aldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37