banner333

banner309

Esenyurt MİM MÜH DER'den, Eren Kaya'ya Ziyaret

Esenyurt Mimarlar ve Mühendisler Derneği yönetim kurulu üyeleri olağan kongre sonrası Esenyurt Belediyesi teknik Başkan yardımcısı aynı zamanda derneğin yönetim kurulu üyesi Eren Kaya’yı makamında ziyaret ederek dernekle ilgili istişarede bulundular.

Dernek 23.05.2018, 18:17 12.06.2018, 09:07
Esenyurt MİM MÜH DER'den, Eren Kaya'ya Ziyaret
banner400

Esenyurt Mimarlar ve Mühendisler Derneği başkanı Selim Topçu ve yönetim kurulunun hazır bulunduğu ziyaretten memnun kaldığını dile getiren Kaya;” Bu dernek Esenyurt için önem arz eden ve geç bile kalınmış bir değerdir. İnşallah Esenyurt’un inşasına büyük katkı sağlayan siz meslektaşlarımızla birlikte bu ilçe için ne yapabilirizi konuşup istişare edip en iyisini yapmaya gayret edeceğiz. Önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelip derneğin yol haritası ile alakalı fikir alışverişinde bulunuruz. Mensubu olduğum derneğimizin yeni yönetiminin nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Sıcak ilgisinden dolayı Başkan Yardımcısı Eren Kaya’ya teşekkür eden Esenyurt Mimarlar ve Mühendisiler Derneği Başkanı Selim Topçu;” Eren başkanımıza derneğimize olan ilgi alakasından ötürü teşekkür ederim. Dernek olarak belediyemizle sürekli istişare halinde olup birbirimize yardımcı olmak istiyoruz. İnşallah yerimizi tutup çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu konuda her meslektaşımıza kapımız açıktır. Eren Kaya başkanımızında desteği ile Esenyurt’da derneğimize daha iyi kurumsal bir kimlik kazandıracağız” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38