banner333

banner309

Çimen, Kocaeli GÜDEF’i Ziyaret Etti

Kısa adı KOCAELİ GÜDEF olan Kocaeli Gümüşhaneli Dernekler Federasyonunu, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ziyaret etti.

Dernek 27.12.2017, 18:46
Çimen, Kocaeli GÜDEF’i Ziyaret Etti
banner400

Kocaeli GÜDEF’in Gebze’deki merkezini ziyaret eden Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’i, Federasyon Başkanı Yücel Nazlı ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı. 

Gümüşhane  Belediye Başkanı Ercan Çimen “Yöremize ait STK ve derneklerimiz yurdun her yerinde  aktif olarak faaliyet gösteriyorlar. Bu çalışmalarını yaparken bulundukları yerleşim yerlerinde kent kültürlerinin gelişmesine katkı sağladıkları gibi  ülkenin birlik ve beraberliği için de çimento görevi üstenmekteler. Yöre kültürünün fahri elçiliğini yapan bu dernek ve STK’larımız bizim için kutsal bir görevi de yerine getiriyorlar. Bu çalışmalarından dolayı Kocaeli GÜDEF’in değerli başkan ve yöneticilerini kutluyorum” dedi.

Kocaeli GÜDEF Başkanı Yücel Nazlı’da, Gümüşhane’den ziyaretlerine gelen Belediye Başkanı Ercan Çimen’e teşekkür ederek “Belediye Başkanımız Ercan Çimen’i de ağırlamaktan duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyorum. 

Dernek ve STK’larımız yöre kültürünün en iyi şekilde tanıtımının yapılmasının yanı sıra ülkemizin birliği ve beraberliği içinde ayrı bir misyonu yerine getirmektedir. Hedefimiz  ilimiz genelindeki dernekleri federasyon çatısı altına toplarayak daha büyük orgainzasyonları hedef olarak belirlemektir. Gayemiz birleştirici olmak birlik ve berabarlik içerisinde daha güzel hizmetlere imza atılmasına vesile olmaktır" dedi.

Kaynak: Kocaeli Son Nokta

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45