banner333

banner309

Bursa Gümüşhaneliler Derneğinden Gümüş Kızlara tam destek

Türkiye Bayanlar Voleybol 1.lig, B grubunda Gümüşhane’yi başarıyla temsil ederek Play-Off 1.grup müsabakalarına Bursa’da bugün başlayacak olan Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği’ne Bursa Gümüşhaneliler Derneği destek çağrısı yaptı.

Dernek 20.03.2017, 11:23
Bursa Gümüşhaneliler Derneğinden Gümüş Kızlara tam destek
banner400

Bursa Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Enver Üçüncü, Bursa’da yaşayan Gümüşhaneliler olarak bu gururu yaşamanın kendilerine nasip olduğunu belirterek, “Bunun için ailelerimizin bütün fertleri ile Cengiz Güllü spor salonunda kızlarımızın yanında olacağız, olmalıyız. Gümüşhane’nin gücünü herkes görecek. Hep beraber el ele süper lige. Bu mutluluğu hep beraber yaşayalım. Bursa desteği görsün. Haydi Nilüfer Belediye arkasındaki Cengiz Güllü spor salonuna. Gümüşhane-Samsun maçına hep destek tam destek” dedi.

Üçüncü, “Gümüşhane adı kadar kendilerine gurur yaşatan her türlü değerinle bizimsin.. ülkemizin en küçük illerinden birisi olmamıza rağmen spor anlamında adımızı altın harflerle  ülke gündeminden düşürmeyen bizlere bu mutluluğu yaşatan  bütün sporcularımıza ve yöneticilerimize öncelikle teşekkür ediyorum. Futbolda 1. Lige dolu dizgin gidiyoruz, erkek voleybolda Torul Gençlik ilkleri yaşattı ve yaşatmaya devam ederken, Gümüşhane’de bayan voleybol ne alaka diyenlere inat ilimizin desteği ile süper lig kapısına kadar gelen Gümüş Kızlarımıza ve yönetime sonsuz teşekkürler” diye konuştu.

İşte Gümüş Kızlar’ın fikstürü

Yarı Final 1.grupta mücadele edecek ve Bursa Cengiz Göllü Spor Salonunda müsabakalarını gerçekleştirecek olan temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği ise ilk maçını 20 Mart Pazartesi günü saat 14.00'da Samsun Büyükşehir Anakent ile ikinci maçını 21 Mart Salı günü saat 12.00'da Manisa Alaşehir Belediyesi ile ve üçüncü maçını da 22 Mart Çarşamba günü saat 14.00'da Beylikdüzü Voleybol ile yapacak.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11