banner333

banner309

Beydere Derneği Kahvaltıda Buluşturdu

Gümüşhane Şiran Beydere Köyü derneğinin düzenlediği istişare kahvaltısı Ataşehir de bulunan dernek merkezinde gerçekleşti.

Dernek 11.02.2019, 07:31
Beydere Derneği Kahvaltıda Buluşturdu
banner400

Beydere köylülerinin ve davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği kahvaltı programında yapılan duaların ardından açılış konuşmasını yapan Şiran Beydere Köyü Derneği Başkanı Zafer Mallı;”Kıymetli misafirler, değerli köylülerim Beydere köyü Derneği olarak düzenlediğimiz Birlik beraberlik ve istişare kahvaltımıza hepiniz hoşgeldiniz. Göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız çalışmaları değerlendirme geleceği istişare etme adına sizinde değerli fikirlerinize ihtiyacımız var. İnşallah hep berber derneğimizi, Federasyonumuzu güçlü tutacağız. Kıymetli zamanınızı bizlere ayırdığınız İçin başta Sancaktepe Belediye Başkanımız İsmail Erdem, ŞİDEF Genel Başkanımız Serkan Kaya ve yönetim kuruluna, Siyasi parti temsilcilerine, meclis üyesi aday adaylarına, muhtarımıza, muhtar adaylarımıza ve tüm Beydere köylülerime teşekkür ederim” dedi.

Şiran Dernekler Federasyonu(ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’de birer selamlama konuşması yaptı.

Beydere köyü kahvaltı programına  Siyasi parti temsilcileri , Meclis Üyesi aday adayları, muhtar ve muhtar adayları, ŞİDEF Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda Beydere köylü katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38