banner333

banner309

Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği Alkışlanmayı Hakediyor

Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği Ramazan ayı boyunca yaptığı etkinliklerle Bağcılar ilçesindeki en etkili hemşeri derneği olmaya devam ediyor.

Dernek 01.07.2016, 15:09 01.07.2016, 16:04
Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği Alkışlanmayı Hakediyor
banner400
İstanbul'un Bağcılar ilçesinde bulunan Bağcılar Gümüşhaneliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BAĞGÜMDER) yaptığı faaliyetlerle adından sıkça söz ettiriyor.


BAĞGÜMDER Başkanı Zafer Uçan Haber 29'a yaptığı açıklamada;

Her yıl Ramazan ayında Bağcılar'da Ramazan etkinlik alanında standımızı açıyoruz. Amacımız ilimizin kültürünü etkinlik alanında tanıtmak, Bağcılar'da bir arada yaşadığımız insanlarla kaynaşmak ve hemşehrilerimizin güzel bir ramazan geçirmesini sağlamak. Bu bağlamda bir ay boyunca standımıza gelen hemşehrilerimize ve misafirlere yöremize ait ikramlar yapılarak, hoş sohbetler yapması saģlanmıştır.  Bu yıl Erzurum İli Kültür Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği ile birlikte organize ettik. 24 Haziran Cuma günü Erzurum Derneği, gelen misafirlere İspir Kurufasulyesi ikramında bulundu. Dernek olarak biz de Haziran'ın 29'unda Bağcılar Belediye Başkanımız Lokman Çağırıcı ve Başkan Yardımcısı hemşerimiz Şahin Köse ile çok sayıda hemşerimizin de katıldığı bir program yaptık. Gümüşhane'mize özgü Ziron, Burma Tatlısı, Börek gibi ikramlar yaparak standımıza gelen misafirleri ağırladık. 

Gerek Ramazan ayında gerekse diğer aylarda hemşerilerimizin, gençlerimizin birlikteliğini sağlamak ve memleketimizin tanıtımını yapmak adına faaliyetler yapmaya devam ediyoruz. Tüm hemşerilerimizi derneğimize ve etkinliklerimize bekliyoruz. 

Bu vesileyle tüm hemşerilerimize hayırlı bayramlar diliyorum, dedi.


FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN




Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09