banner333

banner309

Bağcılar'da Coşkulu Gümüşhane Buluşması

Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği (BAĞGÜMDER)’nin organize ettiği Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümü büyük bir coşku ile Bağcılar Olimpik spor salonunda gerçekleşti.

Dernek 03.04.2017, 00:32 03.04.2017, 09:46
Bağcılar'da Coşkulu Gümüşhane Buluşması
banner400

Binlerce kişinin katıldığı gecede açılış konuşmasını yapan BAĞGÜMDER Başkanı Zafer Uçan;” Gümüşhane’mizin kurtuluşunun 99.yıldönümü etkinliğine hoş geldiniz. 2 aydır bu geceye hazırlanıyoruz, böyle bir günde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. İnşallah önümüzdeki 100.yılda İstanbul’daki 150 derneğimizle büyük bir organizasyon yaparız. Gümüşhaneliler nice kurtuluşlar görmüştür. Her zaman vatanın milletin yanında yer almıştır. Bunu son olarak 15 Temmuz hain FETÖ Darbe girişimindeki kahramanca duruşu ile ortaya koymuştur. Ben tüm hemşerilerimizle gurur duyuyorum. Gümüşhaneliler büyüyen Türkiye ve istikrarın yanındadır ve bunu 16 Nisan’da Evet diyerek gösterecektir. Bizlere bu gecede ve her zaman destek veren Bağcılar Belediye Başkanımız Lokman Çağırıcıya teşekkür ederek, hepinize en kalbi selamlarımı sunuyorum” dedi.

Gecenin onur konuğu olan Milli Savunma Bakanı hemşerimiz Fikri Işık;” Gümüşhane’de doğmuş bir hemşeriniz olarak sizlerle ne kadar gurur duysam azdır. Gümüşhaneli her zaman vatanının milletinin yanındadır. Bunu her zaman her yerde görüyorum. 15 Temmuz hain FETÖ Darbe girişimi sonrası gerek Gümüşhane’deki gerekse gurbetteki hemşerilerimizin ortaya koyduğu tavır takdire şayandır. Gümüşhaneli her şeyin en iyisini bilir en iyisine layıktır. Bu ülke 5 km’lik Bolu tünelini yıllardır yapamazken şimdi sadece Gümüşhane’mize Zigana dağından 29 km gidiş gelişli tünel yapıyoruz. Gümüşhane-Trabzon arası 40 dakikaya düşüyor. Gümüşhane’mizi yatırım şehrine çevirdik. Çünkü biz biliyoruz ki Gümüşhaneli hemşerimizin desteklemediği parti iktidar olamaz. Bakın CHP’ye Gümüşhane’den oy alamadığı için iktidar olamıyor. Siz kıymetli hemşerilerim bu çalışmaları ve değişimi en iyi şekilde görüyorsunuz. Büyüyen Türkiye için 16 Nisan’da tüm Gümüşhaneliler Allah’ın izni ile Evet diyecek. Hemşerilerime her zaman destek olan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcıya ayrıca teşekkür ederim.  Böyle bir gece düzenledikleri için Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Zafer Uçan ve yönetimini tebrik ediyorum. Siz kıymetli hemşerilerime saygılarımı sunuyorum” dedi.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen;” Sizlere Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi’nin diyarından selamlar getirdim. Gurbette böyle programlar düzenleyerek bizleri temsil eden siz değerli hemşerilerimizle gurur duyuyoruz. Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği yönetimine böyle bir gece düzenledikleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Bizler Gümüşhane’de sizler İstanbul’da bu vatan için meydanlarda nöbet tuttuk. Bu memleket  ilk olarak Kurtuluş savaşında kurtuldu, ikinci kez 15 Temmuz kurtuldu, İnşallah 16 Nisan’da Evet diyerek üçünü kez kurtuluş zaferi elde edecektir” dedi.

GÜDEF Başkanı Tahsin Söğüt;” Bağcılar Gümüşhaneliler derneğimizi tebrik ediyorum. Gümüşhane’mizin kurtuluşunun 99.yıldönümü kutlu olsun. Bu gecemiz inşallah Evet diyeceğimiz 16 Nisan’ın kutlamasıdır. Hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı; Gümüşhanelilerin her daim yanlarında olduğunu söyleyerek ;” 15 Temmuz hain darbe sonrası 27 gün boyunca Gümüşhanelilerle meydanda nöbet tuttuk. Allah hepsinden razı olsun. Gecemiz mübarek olsun. 16 Nisan’da oyumuz Evet Olsun” dedi.

MHP İstanbul İl Başkanı M.Bülent Karataş;” Gümüşhaneliler her zaman doğrunun ve bayrağının yanında olmuştur. Bunu 16 Nisan’da Evet diyerek yine göstereceklerdir” dedi.

Gecede Turgut Korkmaz, Hüseyin Kaya, Onur Akgül ve Mustafa Yıldızdoğan söyledikleri türkülerle ve horonlarla hemşerilerimizi coşturdu.

HABERİN FOTOĞRAF GALERİSİ

Geceye; Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Gümüşhane Milletvekili Osman Akgül, Bağcılar Kaymakamı Orhan Çiftçi,Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Arzular Kabaköy Belediye Başkanı Necati Uçan, MHP İstanbul İl Başkanı M.Bülent Karataş, MHP Bağcılar ilçe başkanı Onur Yeşil, Ak Parti Bağcılar ilçe başkanı İsmet Öztürk, Ak Parti Bahçelievler ilçe başkanı Zülküf Türkoğlu,  Bağcılar Belediye Başkan yardımcısı Şahin Köse, İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Cafer Sezgin,  Bağcılar Belediye meclis üyesi Muhammed Ali Yılmaz, Bahçelievler Belediye meclis üyesi Ayhan Kalkan,  GÜDEF Başkanı Tahsin Söğüt, GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, ŞEKAV Başkanı Ali Beyaz, GÜSİAD Başkan Vekili Yüksel Yalçın, il,ilçe,köy dernek başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37