banner333

banner309

Babuşlular, Miniatürk’de Buluştu

Gümüşhane Şiran Babuş Köyü Derneği üyeleriyle 1.yıl yemeğinde Miniatürk’deki Beltur sosyal tesislerinde bir araya geldi.

Dernek 18.03.2019, 16:08
Babuşlular, Miniatürk’de Buluştu
banner400

Babuş köylülere ve programa dışarıdan katılan misafirlere teşekkür eden Babuş köyü dernek başkanı Mehmet Yetim;” Kıymetli köylülerim ve kıymetli misafirler Babuş köyü Derneği olarak düzenlediğimiz 1.Yıl yemekli dayanışma programına hepiniz hoşgeldiniz. Bundan 1 sene önce sizlerin gayretiyle kurduğumuz derneğimizin bir çok faaliyeti oldu. Sizlerin desteği ile en iyisini yapmaya gayret edeceğiz. Sizler yeterki bizlere destek olun. Tekrardan katılımınızdan ötürü sizlere ve bu mekanı bize tahsis eden köylümüz Yavuz Yetim, Tekin Turan’a ayrıca teşekkür ederim” dedi.

ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, ŞİDEF Gençlik Kolları Başkanı Burhan Gül, Babuş Köyü Derneği Gençlik Kolları Başkanı Vedat Çelik ve Sanatçı Yusuf Fenerci birer selamlama konuşması yaptı.

Babuş köyü dernek yöentimi ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya’ya katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Babuş köyü Gençlik Kolları üyeleri, ŞİDEF Gençlik Kolları’nın “1 Kitap 1001 Gönül” projesi kapsamında 300’ün üzerinde kitap hediye ettiler.

Babuş köyü 1.yıl dönümü dayanışma yemeğine; ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya , ŞİDEF Gençlik Kolları Başkanı Burhan Gül, Sanatçı Yusuf Fenerci, Çamoluk Pınarlı Mahallesi dernek Başkanı Yüksel Küçükarslan, Kelkit Vadisi Badıllılar Platformu yöneticileri Nizami Demir, Bayram Kaya, ÇAKIRDER Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Aydın ve Babuş köylüleri katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59