banner333

banner309

Arslan ve Kaya’dan, GİYAD Standına Ziyaret

Ankara Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Genel Başkanı Hamdi Arslan ve Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Kurucu Genel Başkanı Serkan Kaya GİYAD’ın Ramazan standını ziyaret etti.

Dernek 28.05.2018, 03:43 12.06.2018, 09:07
Arslan ve Kaya’dan, GİYAD Standına Ziyaret
banner400

K.Çekmece Belediyesi’nin Sefaköy Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki Ramazan etkinlik alanında Gümüşhane’yi tanıtım ve temsil adına Ramazan boyu açık olan GİYAD’ın standı her gün yoğun ilgi oluyor. Ankara GÜDEF başkanı Hamdi Arslan ve ŞİDEF Kurucu Genel Başkanı Serkan Kaya’da iftar sonrası GİYAD standını ziyaret ederek Başkan Erdal Çiçek’in misafiri oldu. Pestil Köme, yaş ekmek ikramı İle ilgiden memnun kalan GÜDEF başkanı Hamdi Arslan;”GİYAD, Ankara’dan çalışmalarını beğeni ile takip ettiğimiz bir derneğimiz, Ramazan ayında Küçükçekmece gibi nüfusu 1 milyona yakın ilçede Gümüşhanemizi mükemmel şekilde tanıtımlarına şahit olduk. Erdal Çiçek başkanımızı ve yönetimini böyle güzel çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum. İlgi ve ikramlar İçin teşekkür ediyorum” dedi.

ŞİDEF Kurucu ve GİYAD eski Başkanı Serkan Kaya ;” Kurulduğu günden bu yana mensubu olduğum GİYAD ile her geçen gün dahada gurur duyuyorum. Gümüşhanemizi her anlamda tanıtan Derneğimiz Ramazan ayında açtığı bu stand ile adeta Gümüşhane’yi Küçükçekmece’ye taşımış. Bu fırsatı derneğimize sunan K.Çekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e, Standı dinamik şekilde canlı tutarak İlimizi tanıtan , bizleri misafir eden GİYAD Başkanı Erdal Çiçek ve Yönetim kuruluna teşekkür eder, her hemşerimizin GİYAD Gümüşhane standını ziyaret etmesini öneririm” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37