banner333

banner309

Arıtaş Derneği  İstanbul’da buluştu

01.03.2019 tarihinde resmi olarak Ankara merkezli olarak kurulan  Gümüşhane Şiran Arıtaş Köyü Sosyal Yardımlaşma Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği resmi olarak  ilk faaliyetini istanbul yönetiminin organize ettiği  istişare kahvaltısında  bir araya geldi.   

Dernek 19.03.2019, 15:40
Arıtaş Derneği  İstanbul’da buluştu
banner400

Ankara daki Yönetim Kurulu Üyeleri ve İstanbul’da bulunan köylülerin  yoğun katılımıyla Ataşehir Kayışdağı’nda kahvaltıda buluştu. Kahvaltı öncesi Ankara dan gelen yönetim kurulu üyeleriyle yeni açılan Çamlıca camisini ziyaret ettiler. 
Kahvaltının  açılış konuşmasını yapan Arıtaş  köyü Derneği  İstanbul temsilcisi  Harun Gülap;” Kıymetli köylülerim İstanbul yönetimi olarak düzenlemiş olduğumuz istişare kahvaltımızı başta Ankara'da bulunan yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere  siz değerli Köylülerimize yönetim kurulu adına teşekkür eder; sizleri saygı ve sevgi ile selamlarım. Özellikle buradaki tabloda daha önceki toplantılarımıza katılamayan değerli büyüklerimizi ve köylülerimizi görmek  beni ziyadesiyle mutlu etti” dedi. Ardından kurucu dernek başkanı Osman İnce; “değerli köylülerim Arıtaş köyü Derneği olarak düzenlenen Birlik beraberlik ve istişare kahvaltısına  hepiniz hoşgeldiniz  organizasyon hazırlığında emeği geçen herkese teşekkür ederim ve geleceği istişare etme adına sizinde değerli fikirlerinize ihtiyacımız var. İnşallah hep berber derneğimiz olması gereken konuma getireceğiz. ilk işimiz  derneğimize  Ankara da bir lokal kazandırmak için çeşitli girişimler yapıldı. Bununla beraber dernek faaliyet takviminin  hazırlığıda sürmektedir”  dedi. 

Arıtaş Derneği Başkan vekili Ekrem Çelik;” Bizi bugün burada ağırlayarak ziyadesiyle mutlu ettiniz. İstanbul yönetimi ve siz değerli köylülerime çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik mesajının göründüğü bu tablo gerçekten bugüne kadar geç kalınmış bir olay olsa da başarılı olduğunun simgesini göstermektedir “ dedi. Çelik daha sonra derneğin kuruluş aşamasında nasıl bir süreç işlediğini nasıl bir yol alındığı hakkında bilgi verdi.

Programa katılan  Ankara’dan Serkan Çelik, Bahattin Gülap Yaşar Gülap, Şenol Çakmak Nusret Gülap, Turan Gülap, İsmail Çelik, Tuncay Çelik İstanbul'dan Dursun Gülap, Hayati Gülap Erol Gülap, Özkan Çakmak, Faruk Yılmaz, Namık Yılmaz, Selçuk Yılmaz, Yaşar Gülap, Onur Gülap, Volkan Yılmaz, İlyas Gülap Hüseyin Gülap, Ümit Gülap, Şenol Gülap, Emre Çakmak, Kemal Şanlı, Yavuz Şanlı, Lokman Çelik, Mahmut Gül, Veysel Gül söz hakkı alarak selamlama konuşmalarını yaptıklar. Arıtaş arıtaş Köyü Derneği'nin ve kurucu yönetim den dilek ve temennilerini belirtiler. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi Ankara'dan gelen yönetim kurulu üyeleri Dönüş yolunda Eskşehir'e uğrayarak orada  bulunan İstişare kurulu Üyesi Metin Türkmen, Yönetim Kurulu Üyesi Göngör Türkmen ve köy mensubu Servet Gülap ı ziyaret edip istişareler de bulundu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59