banner333

banner309

Ara Köylüler, Kır Şenliği'nde Buluştu

Gümüşhane Şiran Ara Köyü Derneği geleneksel kır şenliğinde bir araya geldi.

Dernek 09.05.2017, 13:44 09.05.2017, 14:26
Ara Köylüler, Kır Şenliği'nde Buluştu
banner400

Çekme köy Taşdelen'de gerçekleşen geleneksel Gümüşhane Şiran Ara Köy Derneği İstanbul Bahar festivalinde  buluştu. Filiz Ağar, Göksel Sağlam ve Mustafa Sevindik'in türküleri ile gerçekleşen kır şenliği hemşerileirmiz yoğun ilgi gösterdi. Festivalin   finali olan en heyecanlı anları çekilişi Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan ile yaptı , talihli üyelere 10 adet tablet bilgisiyarlar hediye edildi.Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül halay başı olarak oyunu ile beğeni topladı.

Ara Köy Dernek Başkanı Fatih Balta katılımcılara teşekkür ederek;" Ara Köyü derneği olarak İstanbul'da yaptığımız geleneksel kır şenliğinde bu senede bir araya geldik. İstanbul metropol şehir burada hem kültürümüzü yaşamak hem bir araya gelmek bir meşakkat  ama  bizler için tatlı meşakkat, Özellikle gençlerimizin bu tip programdlarda olup biribiri ile kaynaşmasını önemsiyoruz.Programımıza ilgi gösteren protokole ve köylülerime, hemşerilerime çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül , Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Sn.Mustafa Küçükkapdan , Güdef Başkanı Tahsin Söğüt ve Yardımcıları Sn.Fatih Çoban,Aslan Şimşek,Murat Çiçek,Alican Saka,Fikret Aydoğan ve Kelkit Deredolu Beldesi Dernek Başkanı Ramis Üstün ve çok sayıda davetli katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38