banner333

banner309

Ankara GÜDEF, Feramuz Üstün'ü Ziyaret Etti

Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’ü TBMM’de ziyaret etti.

Dernek 31.10.2014, 15:20 31.10.2014, 15:21
Ankara GÜDEF, Feramuz Üstün'ü Ziyaret Etti
banner400

Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’ü TBMM’de ziyaret etti.

Hac farizasını yaptıktan sonra Gümüşhane’de yoğun programları olan Üstün, Ankara GÜDEF yönetimi ile dördüncüsü düzenlenecek olan Gümüşhane Tanıtım Günleri ile ilgili toplantı yaptı.

Toplantının gündeminde Gümüşhane Tanıtım Günleri ve Gümüşhane için önem arz eden konular vardı.

ARSLAN’DAN MİLLETVEKİLİ ÜSTÜN’E TEŞEKKÜR

Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Hamdi Arslan “ Milletvekilimiz Feramuz Üstün, bundan önceki tanıtım günlerinde bizden desteğini esirgemedi. Gümüşhane’yi tanıttığımız tanıtım günlerinde maddi anlamda ki sıkıntılarımızı ve özellikle kurumlarda ki sponsor arayışlarımızda bize çok katkısı oldu. Şubat ayının sonuna doğru yapacağımız tanıtım günlerinde de yine aynı desteği vereceğini biliyoruz. İlimizin her konuda yatırımlarını takip eden, Gümüşhane için dur durak bilmeden çalışan Milletvekilimiz Feramuz Üstün, turizm anlamında düzenlediğimiz ve yöresel ürünlerimizi tanıttığımız tanıtım günlerinde yine aynı hassasiyetle bizlere destek oluyor.” Diyerek  yönetimi ve kendi adına teşekkür etti.

GÜDEF BU İŞİ BİLİYOR

Milletvekili Feramuz Üstün konuyla ilgili değerlendirmesinde “ İlimizi en iyi şekilde tanıtan, tanıtımın yanı sıra bizim gelenek ve göreneklerimizi, kültürümüzü, yöresel ürünlerimizi tüm Ankara’ya anlatan Güdef, bu günleri profesyonel anlamda gerçekleştiriyor. Federasyon ve üye dernekleri ile tamamen ortak kararlar alınarak Ankara’da dört gün boyunca Gümüşhane rüzgarı esiyor. Anadolu’nun en güzel kentlerinden olan ilimiz bu organizasyonlarla çok iyi tanıtılıyor.” Diyerek Ankara Güdef’in bu işi birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel yönettiğini söyledi.

Üstün, “Bu anlamda ilimiz için fedakarlıkla, Gümüşhane gönüllülüğü esas alınarak gecesini gündüzüne katan başta Ankara Güdef Başkanı Hamdi Arslan’a, federasyonumuzun tüm yönetim kurulu üyelerine, üye derneklere ve Ankara’da ki tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46