banner333

banner309

Ali Ağaç'da Adaylığını Açıkladı

Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği eski başkanı Ali Ağaç 19 Ocak gerçekleşecek Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Dernek 02.01.2014, 15:31 02.01.2014, 15:35
Ali Ağaç'da Adaylığını Açıkladı
banner400
Ali Ağaç'ın basın açıklaması şu şekilde;

 Değerli Arkadaşlar !

İstanbul da bulan Gümüşhaneli Derneklerimizin  bir araya gelerek kurmuş olduğumuz federasyonumuzu layık olduğu en iyi noktaya getirmek için 19 ocakta yapılacak  Genel Kurulda  başkanlığa adayım.

1996 yılından beri  İstanbul da bulan Hemşerilerimizle  beraberim Bağcılar Gümüşhane’ liler Derneğinin kurucusu ve dört dönem  dernek Başkanlığında bulundum. Bu süre içinde İstanbul’da bulunan  tüm   hemşeri Dernekleri ile diyalog içinde oldum.

Bu bağlamda Federasyonumuzun kurulması için çok çaba  gösterdik ve bugünkü Federasyonumuzu kurduk.

Federasyonumuzun kurulduğu günden beri hemşeri dernekleri ile bir araya gelerek İstanbul gibi  bir metropol kente birlikte hareket etme imkanı yakaladık, bu sürede  başkanlık ve yapan tüm Arkadaşlara ve yönetimlerine  de teşekkür ederim.

            Bugün Federasyonumuzun gelmiş olduğu noktada  dağınık bir yapı içinde  çok faydalı   çalışmalar yapılmadığını  federasyonun anlam ve bütünlüğü  içinde hareket  edilmediğini görüyoruzBu durumdan hiçbir Hemşerimiz  memnun değil.

            Federasyonun  İstanbul da bulunan tüm Derneklerimizi, toplumumuzu, Gümüşhane’ye dair ne varsa Federasyon  çatışı altında birleşerek etkinlikler yapmasını yönetmesini arzu etmekteyim.

            Bu dağınık yapıyı toparlamak toplumsal sosyal kültürel anlamda Federasyonumuzu en iyi şeklide  tanıtmak ve temsil etmek için 19 Ocak 2014 de yapılacak kongrede Federasyon Başkanlığına  adayım.

 

            Bilgileriniz Kamuoyuna duyurulur.

 

 

            Saygılarımla

           

            ALİ AĞAÇ.

Yorumlar (1)
t tuzer 10 yıl önce
Destekliyorum başarılar
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38