banner333

banner309

15 Temmuz, GİYAD’da Şehitlere Kuran Okundu

Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD)’nde, 15 Temmuz'da Kuran-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Dernek 16.07.2018, 00:38 16.07.2018, 10:28
15 Temmuz, GİYAD’da Şehitlere Kuran Okundu
banner400

GİYAD Danışma kurulu üyesi ŞEKAV Genel Sekreteri Ramazan Kahveci’nin 15 Temmuz’da tüm şehitlerimiz ve Bela musibetlerin deffi için kestirdiği Kurban eti ikramı İle gerçekleşen Kuran-ı Kerim tilaveti dernek merkezinde gerçekleşti.

Okunan Kuran -ı Kerim ve yapılan dualar ardından katılanlara teşekkür eden Ramazan Kahveci;” Bundan tam  2 sene önce memleketimizi işgal etmek isteyen hainlere milletimiz şehit olma pahasına en iyi cevabı vermiştir. Buradan tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. Kısa süre önce talihsiz bir olay yaşadık çok şükür rabbim beni ve çocuklarımızı bağışladı. Rabbim ağız tadımızı bozmasın. Programa katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

GÜSİAD Başkanı Yüksel Yalçın;”Memleketimizde yaşadığımız 2 sene önceki işgal niteliğindeki darbe girişiminde şehit olanlara Allah’dan rahmet dileyerek, hainleri lanetliyorum. Buradan şunu gördük ki memlekette işi ehline vermemiz gerekiyor. Bu memleket şu cemaate bu cemaate  liyakatsiz admaların keyfine bırakılacak bir yer değildir. Ama son günler görüyoruzki bu işten ders almamışızki yeni isimler cemaatler türüyor. Bu konuya önemle eğilmemiz gerekiyor. Devletimizi hiç bir yapıya teslim etmememiz gerekir. Ramazan Kahveci abimize ikramı İçin teşekkür eder, yaşadığı talihsiz olay İçin geçmiş olsun diyorum” dedi.

GİYAD Başkanı ERDAL Çiçek;” 15 Temmuz münasebetiyle bir araya geldik. Tüm şehitlerimize Allah’dan rahmet diyorum . Danışma kurulu üyemiz Ramazan Kahveci abimize ikramı İçin teşekkür ediyorum. GİYAD bir bayrak yarışı yeridir. Bu bayrağı en iyi şekilde taşıyarak bize teslim eden onursal başkanımız Yüksel Yalçın’a, Tuncay Orakçı’ya ve Serkan Kaya’ya ve yönetim kurullarına ayrıca teşekkür ediyorum. Derneğimiz siz kıymetli hemşerilerimizin katılımı İle daha güzel oluyor” Dedi.

Programa ayrıca Memorial Hastanesi Prof.Dr.Ömer Gültekin, ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya ve çok sayıda hemşerimiz katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59