banner333

banner309

14 Mart Tıp Bayramında Gümüşhaneli Hekimler Platformu

Güsiad- Gümüşhaneli Sanayici ve İş Adamları Derneği Bünyesinde 14 Mart Tıp Bayramında oluşturulan "Gümüşhaneli Hekimler Platformu"nun iş dünyası ile ilişkisini ve kuruluş amacını Güsiad Genel Başkanı Yüksel Yalçın şöyle özetledi;

Dernek 16.03.2018, 06:19 16.03.2018, 06:35
14 Mart Tıp Bayramında Gümüşhaneli Hekimler Platformu
banner400

 " Güsiad, Gümüşhaneli iş adamlarımızdan teşekkül eden bir iş insanları topluluğu.Bu yapı içerisindeki üyelerimiz ve mensuplarımızdan hekimlerimiz var.Muayenehaneleri olan girişimcilerimiz, devlet ve özel hastanelerde CEO ve yönetici pozisyonlarda olanlar var. Bugün Tıp Teknolojileri Endüstrisi dünya genelinde çok büyük ve kritik bir sektördür. Tıbbi ekipmanlar konusunda üretim yapan, ticaret yapan hemşerilerimiz üyelerimiz var.Tıbbi ekipmanların üretim ve ticari dünyasını en iyi hekimlerimizle çalışabiliriz. Ayrıca, özel hastanelerde yatırım yapmak isteyen iş adamlarımız olabiliyor, veya hissedar olmak isteyenler oluyor. Tıp alanı herkesin çok iyi bildiği bir iş alanı değil, doğal olarak bu konularda hekimlerimizden istifade edeceğiz. Bu kadar geniş çalışma alanı olan TIP dünyasında, bizler daha büyük bir sinerji oluştrrmak için  Gümüşhaneli hekimlerimizi bir platformda buluşturalım istedik. Bu sebeple alt yapısını 2017 de oluşturmaya başladığımız bu çalışmayı müteakip  14 Mart Tıp bayramında Güsiad Bünyesinde Gümüşhaneli Hekimler Platformunu oluşturduk.Zaman içerisinde Türkiyenin dört bir yerindeki hemşeri hekimlerimizi veritabanında bir araya getirmeye çalışacağız.Önümüzdeki günlerde "Gümüşhaneli Hekimler" Temalı bir program icra edeceğiz. Bu amaçlarla, hemşeri hekimlerimizden müteşekkil bir yapı oluşturduk. Gümüşhaneli Hekimler Platformu adıyla oluşturduğumuz bu platformumuzun dönem başkanlığına Esencan Hastanesi'den hekim ve yönetici arkadaşımız Prof.Dr.Özkan Ateş bey yönetim kurulumuz kararı ile atanmış bulunmaktır. Gelecekte  Hekimlerimiz birbirleriyle iletişimlerini güçlendirecekler öte yandan hemşerilerimizin sağlık sorunlarında destek olabilecek envanterleri organize edeceğiz, Tıp Teknolojileri konularında çalışan hemşerilerimize bu şekli ile de daha organize bir yapıda yardımcı olabileceğiz. Aynı zamanda Güsiad üyemiz olan Prof.Dr. Özkan Ateş beye 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile hem oluşumumuz hayırlı olsun hem de Tıp Bayramını kutluyoruz, dedi. 
.....
Gümüşhaneli Hekimler Platformu Başkanlığına atanan Prof.Dr.Özkan Ateş, 15 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Prof.Ateş, "Öncelikle Hekimler Platformumuz hayırlı olsun. Ülkemizin dört bir yanında özel ve devlet hastaneleri başta olmak üzere çok sayda meslekdaşlarımız var. Henüz yeni bir oluşum, biraz gayrete ihtiyacı var. Meslekdaşlarımızla birlikte geliştirmeye gayret edeceğiz.Güsiada bu programı için teşekkür ediyoruz.  
- Bende, tüm sağlık çalışanlarımızın 100 yıldır kutlanagelmekte olan 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. Türk tıbbının günümüzde geldiği yeri düşünürsek, Atatürk'ün Türk doktorlarına güveninin boşa olmadığını anlayabiliriz. Bugün ülkemizin tıp alanındaki bu seviyesi, tüm sağlık çalışanlarımızın fedakarca gayretleri ile oluşmuştur. Türk halkının,  bu fedakarca ve özverili çalışmaları daha çok takdir etmesi Türk Tıbbına ve sağlık çalışanlarına güvenmesi en içten temennilerimizdir. Tüm sağlık çalışanlarımıza sağlıklı ve başarılı çalışmalar temenni ediyorum.

Prof.Dr.Özkan Ateş 
Gümüşhaneli Hekimler Platformu Başkanı  

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46