banner333

banner309

Üstün,Gündemi Değerlendirdi !

Milletvekilimiz Feramuz Üstün GÜMÜP ün İstanbulda düzenlediği iftarda Gümüşhane gündemine ilişkin konuları değerlendirdi.

Dernek 21.07.2013, 22:52
 Üstün,Gündemi Değerlendirdi !
banner400

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, GÜMÜP iftarında katıldığı programda gündemdeki konuları değerlendirdi. Üstün, Gümüp başkanı Yüksel Hamzaoğlu’nun gündeme aldığı  her konu takibimizde olup, Gümüp’e Gümüşhane gündemine hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

-          Demiryolu şu an proje süreci devam ediyor, bahse konu olan güzergahlardan geçişi noktasında şu anbir  farklılık sözkonusu değil, 2023 de bitirilmesi programa alınan bir yatırım,

-          Havaalanı, Ulaştırma Bakanlığı tarafından projesi çalışılan bir proje.Ancak Havaalanı için çalışmamız gereken çok konu var.Bugün, Uşak ve Afyon havaalanı ortak yapılmak zorunda kalınmıştır.

-          Şehre Garnizon gelmesi konusunda daha önce de ifade ettiğim üzere, çalışmamız devam ediyor. Büyük şehirlerde askeri birliklerin trafik ve daha birçok sıkıntıyı gündeme getirdiği hepimizin malumu. Garnizonlar daha çok küçük şehirlerde konuşlanmasının daha faydalı olabileceğini düşünüyoruz.Bu sebeple Gümüşhaneye gelebilecek 15 bin kişilik bir askeri birlik Havaalanı biz istemesekte gelebilecek bir proje haline gelecektir.

-          İkisu yolu konusunda şu anda deam eden bir güzergah çalışması var. 17 yıldır devam eden bir proje ancak bahse konu olan tünelli güzergah üzerinde yaklaşık 1 yıldır konuşulan konu. Projeyi karayolları ile götürerek inceleteceğiz, dedi.

 

 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (2)
huseyın 11 yıl önce
sayın ustune verdıgı cevaplardan ve yaptığı çalışmalardan dolayı tesekur edıyoruz görünen o kı dıger vekıle gore daha aklı selım davranıp halkın tepkısını makul gormustur ve begenı kazanmıştır kemalettın bey ıse yavuzun oyununa gelerek halkın gozundekı yerını kaybetmıstır ama sayın vekılım sıran ıkısu yolu ıcın soyledıklerınız yetersız daha kesın calısmalar gorelım sırnakta hakkarıdekı gıbı
YILMAZ ÇUBUKÇU 11 yıl önce
Parti vekili olmakla milletvekili olmak arasındaki farkı en iyi şekilde izah eden Feramuz Üstün beye teşekkür etmeli.Mühendis olmadığımız için orada olamadık, ama olayları gördük. Herkes gördü aslında. Kendi ilinin hemşerilerini gezi parkı anarşisti olarak yorumlayanlara bu ders olsun. Feramuz beye seçkin ve kucaklayıcı tavrından dolayı teşekkür ediyoruz.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09