banner333

banner309

Şiranlılar, Başkan Köşker'i Ağırladı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Gümüşhane Şiranlılar Derneği'ni ziyaret ederek, vatandaşlarla belediye hizmetlerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Dernek 28.06.2013, 09:45
Şiranlılar, Başkan Köşker'i Ağırladı
banner400
  Dernek merkezinde samimi ve sıcak bir ortamda karşılanan Başkan Köşker'e GebzeBelediye Meclis üyesi Muharrem Yelekoğlu, Başkan Danışmanı Şakir Bitmez ve AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun ile Ulus Mahalle Muhtarı Hüseyin Akgün ve Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Necati Kütük eşlik etti.



Şiranlılar Dernek Başkanı 
Süleyman Kaya, ziyaretten büyük memnunluk duyduklarını ifade ederek, Gebze Belediyesi'nin Beylikbağı bölgesinde gerçekleştirdiği hizmet ve çalışmalarından dolayı Başkan Köşker'e teşekkür etti.



SIRADA ÜSTYAPI PROJELERİ VAR



Gebze Belediye Başkanı 
Adnan Köşker de, Beylikbağı bölgesinin dört yıl önce yaşadığı altyapı sorunlarının pek çoğunun bugün çözüme kavuşturulduğunu belirterek, "Prensip olarak kamu kaynaklarını israf etmemek için altyapısı tamamlanmayan yol ve sokaklarda üstyapı çalışmasına girmiyoruz. Bu nedenle bu bölgemizde altyapı eksikliklerinin giderilmesine öncelik verdik. Bundan böyle artık bu bölgemizde görünür üstyapı hizmetleriyle birlikte kültür ve sanat projelerine start vereceğiz. Beylikbağı bölgesine bilim sanat merkezi ile birlikte biri Ulus, diğeri deHürriyet Mahallemizde olmak üzere iki adet kültür merkezi kazandıracağız" dedi.



Kaynak.www.haberler.com

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11