banner333

banner309

Şiran, Yeşilbük Derneği İftar'da Buluştu !

Gümüşhane Şiran Yeşilbük Beldesi Gençlik Derneğinin düzenlediği iftar yemeği Avcılar’da bulunan Dernek merkezinde gerçekleşti.

Dernek 22.07.2013, 00:52
Şiran, Yeşilbük Derneği İftar'da Buluştu !
banner400

Dernek yönetim kurulu adına söz alan Süleyman Koç, Ramazan programıda yapılan ve yapılması düşünülen programlar hakında bilgi verdi. Derneğin Ramazan Bayramı münasebetiyle Yeşilbük’e gerçekleştireceği sılay-ı rahim nedir ve gerekliliği hakkında bilgi verdi.  İftar programına katılan davetlilerinde büyük ilgi gösterdiği bu çalışma karşılıklı istişare edilerek önemine vurgu yapıldı . Dernek Başkanı Yalçın Onur ,Yeşilbükde ve  yeni katılan mahallelere, aynı zamanda yakın çevredeki diğer köylere yapılan ramazan kumanyası dağıtımının gerçekleştirildiğini ve insalarımızın derneğe olan ilgi ve alakalarının artığı bilgisini  paylaştı.

Programa Esenyurt Belediye Başkan Danışmanı İhsan Akdemir, Avcılar Belediyesi meclis üyesi Feride Dogan,Avcılar CHP ilçe yönetiminden Ercan Taç ve Mahir bey , Avcılar Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Özcan Özbey ve yönetim kurulu üyeleri, Sanatçılarımız Esalet Doğan ,İbrahim Yılmaz ,Yeşilbük gençlik derneği yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve dernek üyeleri katıldı.

Haber ve Resimler: Kamil Koç

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37