banner333

banner309

Hasbahçe'nin Gülü: İSGÜYAD

Kağıthane Hasbahçe’de Ramazan boyunca stand açan İSGÜYAD’ın standı boş durmuyor.

Dernek 24.07.2013, 02:22
Hasbahçe'nin Gülü: İSGÜYAD
banner400

Ramazan ayı münasebetiyle Kağıthane Hasbahçe’de stand açan İstanbul Gümüşhaneliler Derneği, iftar sonrası hemşerilerini ağırlamanın mutluluğunu yaşıyor. İSGÜYAD tarafından açılan standda gelen hemşerilerimizle çay, pestil-köme eşliğinde doyumsuz  muhabeet ediliyor. Standın bugünkü ziyaretçileri gazetemiz Haber 29 ve GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu oldu.

Dernek Başkanı Habip Arslan Gazetemiz ve Hamzaoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti  dile getirirken;” İSGÜYAD olarak her yıl Ramazan standımızı açarak hemşerilerimizle buluşuyor ve muhabbet ediyoruz. Her gün değişik konuklarımız oluyor buda bize ayrı bir haz veriyor. Bugün bizi ziyaret eden Haber 29 Gazetesine, GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu’na  ve bizleri sık ziyaret eden hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Burada güzel muhabbet oluyor. Hemşerilerimizi iftardan sonra pestil köme eşliğinde çay içmeye standımıza bekliyoruz. Ramazan ın doyumsuz muhabbetini hep birlikte yaşayalım” dedi.

İSGÜYAD Gençlik Kolları Davul Zurna eşliğinde oynadığı horonla Hasbahçe’nin ilgi odakları oldu. Bu akşam standı ayrıca Bayburt ağası Alaattin Korel, Eyüp Akşemsettin Muhtarı Avni Demir, Eyüp Topçular Muhtarı Remzi Tükenmez ve Sanatçı Metin  Çiftlik ziyaret etti.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59