banner333

banner309

GÜYAD’dan Hamzaoğlu'na Ziyaret

Gümüşhane İli ve İlçeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GÜYAD) yönetim kurulu üyeleri, 22 Mart Cuma akşamı gerçekleştirecekleri geceye davet için yaptığı ziyaretlerde Mutlu İnşaat yönetim kurulu başkanı ve aynı zamanda ÜMRANİYE AVM inşaatını yapan işadamı Yüksel Hamzaoğlunu ziyaret ettiler.

Dernek 13.03.2013, 18:13
  GÜYAD’dan Hamzaoğlu'na Ziyaret
banner400
GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt ve Yönetimi kurulu üyelerinden Selçuk Balta, Tahsin Tekinırk, Muammer Korçil, Sebahattin Yılmaz, Mutlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Hamzaoğlu’nu Ümraniye’de başlatmış olduğu projesi olan Ümraniye AVM şantiye ofisinde ziyaret ettiler.

 Ziyaret sırasında GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt;

“22 Mart Cuma günü yapılacak olan gece için hemşerimiz Yüksel Hamzaoğlu, hiçbir Gümüşhanelinin sorunundan geri kalmıyor, elinden geleni yapıyor. Hamzaoğluna teşekkürlerimizi iletiyoruz gecemiz için bize hertürlü desteği verdik. Bizde Sayın Yüksel Hamzaoğlunu 22 Mart Cuma günü Ümraniye Haldun Alagaş Spor Kompleksinde aramızda görmekten mutluluk duyacağız..” ifadelerini Kullandı.

 Yüksel Hamzaoğlu konuşmasında; GÜYAD Yönetim Kurulunun yaptığı ziyaret için çok teşekkür ederim. Mutlu İnşaat olarak GÜYAD yönetim kurulunun her zaman yanındayız. Hemşerilerimizin birlik ve beraberliği için biraraya geleceği bir geceye inşaallah büyük bir zevkle katılacağız. Tahsin Söğüt başta olmak üzere GÜYAD yönetiminin bu ziyareti bizi çok memnun etti. Hepinize çok teşekkür ederim, dedi.

Ziyaretin devamında GÜYAD yönetim kurulu üyeleri Ümraniye AVM projesini incelediler.


Programın sonrasında Ümraniye Belediyesi Meclis Üyesi hemşerimiz Hüseyin Eren GÜYAD Komisyonu Selçuk Balta, Muammer Korçil, Yaşar Koton tarafından ziyaret edildi. Eren, ziyaretten memnun kaldıını ifade ederken, GÜYAD Gümüşhane adına Ümraniye’de elinden geldiklerini yapıyorlar ve yapmaya da devam edeceklerine inanıyorum, dedi.

 GÜYAD Komisyonu, Hüseyin Eren’i 22 Mart Cuma günü GÜYAD Gümüşhaneliler Gecesine davet ederek ziyaret son buldu.


HABER-FOTO: Enes KILIÇ

 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39