banner333

banner309

GÜYAD yönetimi vefakar hemşerilerini ziyaret etti

GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt ve yönetim kurulu üyeleri GÜYAD'a maddi ve manevi katkı sağlamış hemşerilerini ziyaretlerine devam ediyor.

Dernek 27.06.2013, 09:05
GÜYAD yönetimi vefakar hemşerilerini ziyaret etti
banner400
GÜYAD yönetim kurulu 2013 yılı içerisinde yapmış olduğu dernek faaliyetlerine destek veren işadamları, bürokratlar ve hemşehrilerimizi makamlarında ziyaret ederek yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür etti. Ziyaret edilen değerli işadamı, bürokrat ve gümüşhaneli hemşehrilerimiz ziyaretten çok memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.


GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt ve yönetim kurulu üyeleri Ümraniye Akparti ilçe başkan yardımcısı hemşerimiz Birol Hayal'i makamında ziyaret ettiler.

Hayal'e GÜYAD 'a yapmış olduğu hizmetler için, ayrıca dokuz yıl önce kazandırmış olduğu AHMET ZİYAÜDDİN GÜMÜŞHANEVİ HZ. programından dolayı da teşekkür edildi.

GÜYAD ta görev yaptığı dönemlerdede bir çok faaliyette hizmette bulunan Hayal ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve GÜYAD yönetimiine teşekkür etti.


GÜYAD yönetim kurulu değerli işadamı ve GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu'nu makamında ziyaret ederek Güyad'ın çalışmalarına yapmış olduğu maddi ve manevi katkılardan dolayı teşekkür etti.

Ayrıca GÜSEV Başkanı Vahit Olgun'da vakıf merkezinde ziyaret edilerek Güyad ve Gümüşhaneli öğrencilere yapmış olduğu burs yardımlarından dolayı şahsında vakıf yönetim kuruluna teşekkür etti.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09