banner333

banner309

Arslan'dan, Osman Akgül Tepkisi !

İstanbul Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Habib Arslan 17 Mart Feshane’de düzenlenen toplantıya Osman Akgül’ün çağrılmamasını eleştirdi.

Dernek 19.03.2013, 14:10
Arslan'dan, Osman Akgül Tepkisi !
banner400

GÜDEF 29-31 Mart düzenlenecek olan Feshane Gümüşhane Günleri öncesi Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr.Kemalettin Aydın ve derneklerin katılımı ile son bir istişare toplantısı yaptı.

İSGÜYAD Başkanı  Arslan;”  İSTAÇ A.Ş Genel Müdürü ve GÜSEV Onursal Başkanı Gümüşhane sevdalısı Osman Akgül’ün Feshane Günleri  öncesi düzenlenen istişare toplantısına çağrılmamasını kınıyorum. Osman Akgül gerek Gümüşhanespor için gerekse Gümüşhane için bir çok hizmete imza atmış bir isimdir. Her daim hemşerilerinin yanında olmuştur.Bizlerin öyle insanları onure etmesi değer vermesi gerekir. Sayın Vekilimizin katıldığı bir  toplantıya Osman Akgülün’de çağrılması gerekirdi. Gümüşhane günleri öncesi onunda fikirleri alınması gerekirdi. Zor değildi onu davet etmek ama çağırmayanlar neyi düşündü anlamış değilim. Böyle değererimizi küstürmeyelim. GÜDEF Başkanının ve toplantıyı düzenleyenlerin bu konularda daha hassas davranmalarını bekliyoruz. Oluşan manzarıyı hiçde hoş bulmadığımı belirtmek istiyorum” dedi.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (2)
köse kabaktepeköy der bşk m akif kaya 11 yıl önce
sevgli arkadaşlar pazar gunu yapılan o guzel toplantıyı guzel birlik beraberlik adına hoş göruntuyu yayınlamıyonuz eleştiri bir yayın yapıyonuz ben bunu kınıyorum gazeteci taraf olursa birilernin tekelinde giderse başarılı olamaz yapıcı olması gerek o guzel taployu yayınlama sayın osman akgulu cagırlmadı diye haber yap ben buna taraf ve birlik diyemem lutven yapılan yanlışları mutlaka yazılması gerek ama orda guzel birlik haber yaılmadan bunu yapılması uzucu saygılarmla
onur tuncer 9 yıl önce
sayın osman akgül bey e karşı düşmanlığınız var ise gidin başka yerde soyleyin siz osman beyin memleketimize yaptığı katkının ne kadarını yaptınız.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37