banner333

banner309

09.10.2012, 22:56

DAHA NELER DUYACAĞIZ , DAHA NELER GÖRECEĞİZ ?


DAHA NELER DUYACAĞIZ , DAHA NELER GÖRECEĞİZ ?
''Teröriste ağlamayan insan değildir.''demekle ne yapılmak isteniyor. Zaten Türk'e düşman ne kadar zevat varsa bu sıralar baştacı yapılıyor. Bu emniyet müdürünü böyle konuşturanlar kim? Bu cümleye tepki gösteren Türk Milliyetçileri, şimdi herşeyi sözde bilen neidüğü belirsizler tarafından günah keçisi ilan edilecekler.O zaman teröriste ağlayın beyler,Türk Milletinin evlatlarını öldürdükleri için demek haklılar. Bizler haksızız .Şehitler ölmez vatan bölünmez dediğimiz için zaten suçluyuz. Şu hale bak ,hergün şehitler geliyor,analar ağlıyor,tarih ağlıyor ,toprak ağlıyor,bayrak ağlıyor ,gökteki ay ve yıldızlar ağlıyor!  Şehitlerimize demek ki   ağlamıyor da beyefendiler,teröriste ağlanacakmış!!! Bu milleti kimler idare ediyor? Bu millet ne zaman akıllanacak ,bu hususta çok ümitsiziz. Şu kongre arefesinde işler karışık, bu vatanı karşılıksız sevenler bir türlü bir araya gelemedi. Bu ülkenin Türk Milliyetçilerine ihtiyacı var. MHP  ile BBP liler ne zaman bir araya gelirse ,bu ülke ve camia o zaman rahat bir nefes alır. Bu olayı gerçekleştirecek olanları, alkışlarız,şehitlerimiz alkışlar,geçmişimiz alkışlar,geleceğimiz alkışlar. Teröristlere ağlayanlar da üzülürler elbet. Yeni gelecek MHP ve BBP yönetimlerinden  ,tabanda ve tavanda  bunu beklemek her vatanseverin hakkıdır.Ozanın şu dizeleri aklıma geldi 1978-79 larda'' Cemiloğlu'' piyesini oynamıştık. Bu etkinlikte bu şiirin okunması  bana verilmişti.Yeri geldiği için yazmak icabetti.

Ozan Arif niye küstün?
Bendeki dert dertten üstün.
Menfaati yurttan üstün,
Tutanların ha bu devir.

Başka söze gerek yok. Allah bu milleti islah etsin ve korusun .Amin...

C .NAS
'

Yorumlar (4)
akın 12 yıl önce
Değerli Hocam,kıymetli insan. İçinden gelenleri ne güzel ifade etmişsin. Allah razı olsun. Sayın gazeteye de ayrıca teşekkür ederiz. Bizi aydınlattığınız için sizlere minnettarız. Gümüşhane gazetelerin de şükür okunacak bir şeyler bulabildik artık. Cevat Bey ve Yüksel Bey,kıvırmadan yazıyorlar. Evet yazarın ve Ozan'ın ifade ettiği gibi:Menfaati üstün tutanların bu devir. Akraba ve tanıdıkları izleyip görüyoruz. Allaha emanet olun. saygılar.
metiner 12 yıl önce
Bu hükümet kimleri müdür olarak atıyor. PKK lılara ağlıyorlar. Zaten ABD deki ağlıyor,ikinci adam ağlıyor. Bunlar daha çok müdürleriyle birlikte anarşistlere ağlıyorlar. vatan evlatları da çatır çatır ölüyor. Onlara da analar ağlıyor.Bu müdür ,ondan önceki müdür olan Gaffar Okandan biraz ders alsaydı bari.gaffar müdüre kimler ağlayacak? Öyleya bunlar teröristlere ağlıyor ya!!!!
İLYAS ÖZTEKİN 12 yıl önce
SAYIN NAS,TERÖRÖLE MÜCADELE YASASININ 2 VE 7 MADDELERİNE 657 SAYILI DEVLET MEMURLARI YASASININ MEMURLARIN MEDYAYA BEYANAT VERMESİNE DAİR MADDESİNE BAKINIZ VE .BU GAFLET İÇİNDEKİ EMNİYET MÜDÜRÜNÜN HANGİ AĞIR CEZALIK SUÇLAR İŞLEDİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ.ANCAK RESEN TAHKİKAT YAPACAK C.SAVCISI VAR MI?
zekai 12 yıl önce
sayın yazar ve gazeteye teşekkür ederiz. Evet Türkiyede hainler iyice belli oluyor. Hükümetten de birileri bu emniyet müdürü gibi ağlıyor. Şehitlerede anneler ağlıyor. Ama bu insanlarda hata. Türkiyeyi ABD nin ağzına bakarak savaşın içine atanlara hala insanımız prim veriyor. Zamları yiyorlar akıllanmıyorlar. Allah daha çok versin. Selamlar.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39