banner333

banner309

07.06.2014, 13:39

CUMHURBAŞKANI KİM OLMALI ?

CUMHURBAŞKANI KİM OLMALI ?
Andımızın kaldırılmasını sessiz devrim olarak niteleyen ,pkk nın hedeflerini Kürt sorunu olarak niteleyenlerden bu ülkeye Cumhurbaşkanı olamaz. Talabani o kadar iyi ağırlandı ki,kendide şaşırdı.Başbakan'ın Kürdistan demesi de çok hoşuna gittiğini söyleyen Talabani,geçmişte dedelerinin alamadıklarını bu iktidardan almıştır ve memnuniyetini defalarca dile getirmiştir.Talabaniyi memnun edenlerden Cumhurbaşkanı olmaz...

Akp 'nin ilk dışişleri bakanının ; Kürtlerin devlet kurması hayali,meşrudur derken ,bu ülkeyi ,Türk Halkı'nın kimlere teslim ettiğinin muhasebesini iyi yapmasının gerekliliği ,samimi bir gerçektir !
Sırrı Sakık'ın Ağrı Belediye başkanı olunca yaptığı ilk işin M.Kemal Atatürk'ün silah arkadaşı,Doğu illerimizi Ermenilerden kurtaran Kazım Karabekir Paşa'mızın ismini silmesini bu millet iyi değerlendirmelidir !

Şırnak Valisi'nin ;Başbakan'ı ve Öcalan'ı taktirle karşılıyorum demesini ise nasıl yorumlamak lazımdır? Binlerce insanın katilini,Türkiye ye yıllardır verdiği zararı,binlerce Türk ve Kürt bebesinin katilini taktir eden bir valiye bu millet nasıl güvenebilir?Bu insanları vali olarak atayanlara ne diyelim? Bu milletin geleceği açıkça görülüyor ki büyük risk altındadır.Açılım süreci denilen bu sürecin sonunda ne bekleniyor? Türkiye'nin büyümesi mi,yoksa parçalanması mı? Yugoslavya örneğini herkes hatırlamalıdır ! Bu milletin ,Kürt kökenli insanlarımızla sorunu yoktur.Sorun ABD,İsrail güdümlü Ermeni kökenli pkk iledir. Özellikle sol kanat bu cümleyi iyi düşünmelidir.Yapılan eylemlerde sol kanat ,pkk ve dhkp-c militanlarına alet olmamaya dikkat etmelidir.

Bu hükümet dönemini artık anlatmaya gerek yoktur. Olanlar ortadadır.Türkiye bölünmenin eşiğine gelmiştir.Onun içindir ki duyarlı insanlar ,bu ülkede yaşayan herkes ,sağ-sol ,Sünni -Alevi,Kürt-Türk demeden herkesin Cumhurbaşkanlığı seçiminde taraf olması gerekmektedir.Pkk ya tavizler veren zihniyete ,kim olursa olsun, bu ülkenin bölünmesini istemeyen herkesin artık aklını başına alarak birlik olup ,T C Devletinin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkanlara ,sahip çıkılması lazımdır.

Sokağın ve milletin nabzını tutan basın ve yayınlara göz attığımızda Meral Akşener'in öne çıktığını görmekteyiz.Okumak kadına da erkeğe de farz kılınmıştır. Erkek ne ise kadın da o dur. Belli bir devlet ve meclis kültürü de olan Meral Akşener'i meclisteki ve meclis dışındaki tüm partiler ve sivil toplum kuruluşları değerlendirmelidirler. Toplumumuzda öyle kadınlar vardır ki bilgili,kültürlü çoğu erkekten daha delikanlıdırlar. işte Meral Akşener Hanıfendi günümüzün Nine Hatunlarının en önde gelenlerinden birisidir. 

Kadın elinin değmediği meselelerde başarılı olmanın zorluğu artık ispatlanmıştır. Türklerde Hakanın Hatununa danışıp sefer ve diğer devlet kararları alması örnek alınmalıdır. Bu yüzdendir ki Meral Akşener Hanımefendi Türk Milleti tarafından Cumhurbaşkanı olarak seçilse bu milletin hayrınadır, düşüncesindeyiz.Dik durmanın ,adaletli olmanın ne olduğunu da bir nebze bu millet vicdanında yaşamış olur sannederiz...Cumhuriyet , demokrasi ,insan hakları,inançlara saygı,Türk Milleti'nin bölünmez bütünlüğü Meral Akşener Hanımefendi ve ikinci planda da Prf Dr Yusuf Halaçoğlu ile yara almaz ,inancındayız.Türk Milleti hak ettiği yere er geç gelecektir.Bu millete ihanet edenler tarihte aldıkları dersleri ,bu milletin bir olması,iri olması ,diri olması ile Allahın izniyle yine alacaklardır.
Saygılarımla...
Cevat Nas

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09