banner333

banner309

05.10.2012, 14:54

BAHAR GÜNEYİMİZE DOĞRUMU GELİYOR ?

BAHAR    GÜNEYİMİZE  DOĞRUMU  GELİYOR  ?
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Türkiye'nin savaşa katılması için herşey yapılıyor. Defalarca yazıldı çizildi ,ancak gelinen noktada Türkiye savaşa karışmış durumda. ABD ve Batılılar ,çeşitli manevralarla ,uzun uzun yapılan tartışma ve toplantılar sonucunda Türkiyeyi istenilen noktaya getirmiş durumdalar.Türkiye 'de ,Suriye 'de ajan kaynıyor. Planlanan oyunun bölümleri kararlaştırıldığı gibi oynanıyor. Amaç Türkiye'nin Suriye'ye saldırması ve müslümanları birbirine kırdırmaktır.Türkiye'yi de  Arap Baharının  bir parçası haline getirmektir. Bu vesile ile bir taşla birkaç kuşu vurmak  ve bu oyunu  planlandığı  gibi iyi oynamak  ,Emperyalizme  kusursuz hizmet etmek en önemli amaç  konumunda.
 
                                                                                                                                                                                                                             Suriye'nin  ve  bazı Arap ülkelerinin  birçok ünüversite öğrencileri ,gençleri bazı avrupa ülkelerinde kaç yıldır ABD  nin ve bazı AB ülkelerinin ve İsrail'in  finansörlüğünde yetiştirilip,eğitildiler. Örgütlü bir biçimde eğitilen bu gençler ajanlar önderliğinde bugün Arap Baharı  denen zinciri gerçekleştiriyorlar. Bir çok ülkenin idaresi Emperyalist ülkelerin istediği gibi şekilleniyor. Burdan şu sonuçta çıkmasın ; o ülkeler  krallıklarla mı yönetilse idi? Elbetteki hayır,halkın kendi iradesini ortaya koyduğu, Emperyalistlerin ellerini sokup karıştırmadığı Cumhuriyet yönetimlerinin  olmasını isteriz  tabiiki. Bazı AB ülkelerinde yetiştirilen  bu insanlar  bu günlerde Arap Baharı denen zincirin halkalarını oluşturuyorlar. Bu insanlar   Suriye' de  ve bir çok Arap ülkesinde  Emperyalizme hizmet görevlerini yapıyorlar. Arap Baharı denen zincir Suriyede de kopmuş durumda.Hergün yüzlerce müslüman katlediliyor.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Türkiye' nin bu savaşa katılması için Batı ve ABD ,İsrail resmen  büyük bir gayretin içindeler. Acaba Türkiye'nin savaş uçağının düşürülmesi kimlerin daha çok işine yaramıştır? Bu uçağın düşürülmesinde ABD ve AB deki  bazı odakların  parmağı yokmudur? İsrail ne tür planlar ve anlaşmalar içine girmiştir? Özellikle İsrailin  bu kargaşada hiçbirşey yapmadığına inanır mısınız?   İki tane dağ gibi plotumuz öldü,ateş tabii ki düştüğü yeri yaktı. İdarecilerimiz yine herzaman ki gibi demişlerdir, PKK nın öldürdüğü şehitlerimiz için dedikleri gibi ''Kanları yerde kalmayacak.'' sonrada unutulup gidecekler tabii , şu an herkes bu plotlarımızı,bir  çok şehitlerimizi unutmadı mı ? İnanın aileleri hariç çok insan bu ölen insanlarımızı unutmuştur bile. Şimdi ise Akçakaleye düşen 3 top mermisi, beş vatandaşımızı öldürmüştür. Batı ve ABD şimdi el oğuşturuyordur,hadi yine atın,biraz daha Türk vatandaşı ölsün de Türkiye Suriye'ye saldırsın diye nasılda özlem içindedirler. İslam Devletlerinin liderliğine soyunan Türkiye'yi bugün yönetenler , ABD ve AB nin gazına gelmiyorlar mı? Oysa Türkiye yıllardır PKK yı ortadan kaldırmak için bu devletlerden defalarca destek ve yardım istemiştir. Ancak Suriye muhaliflerine verdikleri desteğin çeyreği bile Türkiye'ye verilmemiştir. El altından PKK ya silah veren de bu ülkeler  değil miydi?
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Bu dönemde askerlerimizin başına çuval geçiren ABD lileri daha sonra bizler misafir olarak ağırlamadık mı? Suriyenin kuzeyinde çöreklenen PKK lıları da Türk hükümetine gösteren ABD, ey Türkiye Suriye'ye saldırmazsan Güneyinde Kürdistan kurulur ,sinyalini veren  ABD, ortalığı ve beyinleri karıştırmıyor mu ? Irak'a  demokrasi getireceğim diye , binlerce Müslüman katledilirken, başımıza çuval geçirilirken, Türkiyede BOP eş başkanlık etiketi olduğu halde,  Türkiye bu durumlara sessiz   kalmamış mıdır?  Ama şimdi,son birkaç yıldır PKK ile özellikle mücadele eden komutanlarımız içeri tıkanmış,aileleri ile birlikte perişan edilip,bizim komutanlara sıra  gelince kartal, çuvalı başımıza geçirenlere ,o  kadar müslümanı öldürenlere sıra gelince  karga olunmamış mıdır? Maalesef ve maalesef.... Barzani denen adam Türkiye'nin parçalanmasını dört gözle beklerken ,onu zılgıtlarla karşılayan ve' Türkiye seninle gurur duyuyor' diyenler ve bu insanların çocukları  gitsin PKK  lılarla ve Suriye sınırında  savaşsın bakalım. O duruma sıra gelince  herkes hemen doktor raporu almaya koşar !!!
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Bu oyunda  Türk Milletinin evlatları  ,birilerinin keyfi ve çıkarı için niçin ölsünler? İkide bir ABD ve Yahudilerin nakış nakış işledikleri ince siyaset potasının tuzaklarına girenlerin verdiği tavizler sayesinde , Suriye sınırındaki illerimize,kasaba ve köylerimize bombalar düşmektedir. ABD, muhalifleri biraz daha kışkırtıp,Esad'ın askerlerinin üzerine saldırmaları ile sınırlarımızdaki yerleşim yerlerine bomba yağdırılması devam edecektir. Bu durumda Türkiye mecburen Güneyini korumak ve ordaki PKK varlığını yok etmek için bu bölgede savaşa girme konumuna getirilmiş durumunda kaldı ki , şu an Türkiye ,zaten mecliste aldığı kararla artık resmen savaşa girmiş sayılır . ABD ve İsrail, bazı AB ülkeleri ,Güneyimizde kullanacakları bir kukla devlet için ve oranın yer altı zenginliklerini yutmak için Türkiye'yi de bu savaşa katıştırmış oldular. Hergün şehitlerimiz gelirken Dışişlerimiz Suriye ile yatıp Suriye ile kalktı. Gelinen nokta ise hiç de iç açıcı değildir. Türkiye elmecbur Güneyindeki pislikleri temizlemek için artık sessiz kalamayacak. Oysa ABD' nin tuzaklarına düşülmüştür, bu tuzaklara  düşülmemeliydi .

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Türkiye, ABD nin çıkarları doğrultusunda hareket etmemeli. Şu andan itibaren Türkiye, iktidarı,muhalefetiyle bir araya gelip ,O bölgede kendi çıkarlarını,PKK nın silinip atılmasını, bir ayrılıkçı Kürt Devletinin kurulmaması için acilen politikalarını gözden geçirmesi gerekir.Madem Türkiye'ye ihtiyaç var , bu kozu Türkiye iyi kullanmalı, kazançlı  çıkmayı becerebilmelidir. MHP bu tezkereye destek verirken, bu saydığım tehlikeleri bertaraf etmek için destek verdiğini ifade ediyor. Hükümetler geçmişlerde de olduğu gibi, bu hayati meselelerde vatansever ve milliyetçi duygularından faydalanarak MHP den gerekli her desteği almışlardır. Ancak fırtına geçince zarar gören yine hep MHP olmuştur. Şimdi de yine çatlak sesler bu teskereden dolayı çıkmaya başlamıştır. Umarız Milliyetçi Hareket bu meseleden dolayı zarar görmez.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Ancak hükümet, ABD,AB, PKK, Öcalan,Barzani ilişkilerinde hangi anlaşmalar içindedir ,onu yaşayıp göreceğiz. Yaşadığımız şu dünyada derdimiz savaşların olmaması,Türkiyenin savaşa girmemesi,başımızdaki pkk belasından bir an önce kurtulmamızdır.Türkiye Emperyalist ülkelerin hatırına Barzani,Talabani denen adamlarla dostluk yapıyor.Türkiye,  dün sarmaş dolaş olunup kardeşim denilen Esatla İsrail,ABD çıkarları uğruna bugün savaşmak için meclisten tezkere çıkarıyor.Hakikaten ''Gün doğmadan neler doğuyor!    Türkiye konumu itibarı ile  daha nelere gebe ,bekleyelim ,görelim.  Allah  bu Milleti  Korusun !  Amin...
 
Türk Milletini mutlu ,Türk Devletini  güçlü kılmak için çalışkan ve uyanık olmalıyız!


 Saygılarımla...
 Cevat Nas
       

Yorumlar (3)
Ramazan 11 yıl önce
Değerli Hocam yüreğine sağlık.Bugünkü haberlerde de Akçakaleye düşen top mermisi,Türkiyeden verilen mermilerden çıkmış. Dediğiniz gibi ABD bizi kışkırtıyor Suriyeye saldıralım. Yazık olacak. Hocam ,sizinle tanışıp ,halleşmek istiyoruz. TLF .mesajdan atarsanız memnun olurum. Saygı ve selamlar.
kadir 11 yıl önce
Önce kardeşim,şimdi savaş. Kim istiyor bu savaşı,ABD.Kimi kullanıyor akp yi.Fetullah nerde ,abd 'de,niye gelmiyor,cezası falan kalktığı halde,dinlerarası diyaloğ . Yemezler arkadaş. Bu milleti ağlaya sızlaya hep kandırdınız.Ne edip edip Türkiyeyi savaşın eşiğine de getirdiniz. Hergün evletlerımız ölüyor. Hergün zam. Sonrada başarılıyız,vay anasına.Ama bu millete hak....Çok salağımız var .İşimiz Allaha kalmış,iyi olur inş.Sayın gazeteye ve yazara teşekkür ederiz.
Kemal Gurpinar 11 yıl önce
1990 DA KURULAN YENi BiZANS iMPATORLUGUNUN HUDUTLARI iCERiSiNDE OLAN BU HADiSELER BiZASNLILARIN HUDURLARINI RESMi OLARAK BELiRLEMEK iCiN VERiLEN SAVASLARDIR.

MASONLAR, HAVRA, TRAID, BEYAZ AYI, iLLUMiNATi VE VETiKANIN DA KATILDIGI BU HAREKETiN BASINI ABD VE AB CEKMEKTEDiR. MAALESEF BU KONUDA TETiKiLiK YAPAN TURKiYE HUKUMETi KENDiLERINi CESARETLENDiRMEKTEDiR.

SAYGILARIMLA
KEMAL GURPINAR

2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11