banner333

banner309

17.03.2019, 11:13

Ataç:Gümüşhaneyi Ziyaret Edeceğim

Soyadının ATAÇ olması nedeniyle askerde Gümüşhaneli bir bayan hastası ile yaşadığı anısını anlatarak sözlerine başlayan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet ATAÇ altın kalpli insanların yaşadığı Gümüşhaneyi ziyaret edeceğini söyledi.

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği üyeleri Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’la kahvaltıda bir araya geldiler.

Kahvaltıda katılımlarından dolayı dernek üyelerine teşekkür eden Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Dernek Başkanı İrfan Ataman derneğin kuruluşundan bugüne gelinceye kadar maddi manevi desteğini hiçbir zaman bizlerden esirgemeyen Başkan Ataç’a teşekkür etti.

Kendisini her zaman ziyaret ettiğimizde bize askerlik hatırasını anlattığını söyleyen Ataman konuşmasında şunları söyledi.”Ataç ailesi Gümüşhane’mizde çok köklü bir ailedir. Sebahattin Ataç yıllarca Gümüşhane’de belediye başkanlığı yaptı. Her Gümüşhaneli bu aileyi bilir ve tanır. Ahmet Ataç Beyde soyadından dolayı bizim fahri hemşerimiz. Huzurlarınızda kendisine çok teşekkür ediyorum. Bizlere burada ev sahipliği yapıyorlar. İnşallah birlikte Gümüşhane’ye ileriki zamanlarda bir ziyaret yapmayı başkanımızı soyadını taşıyan Ataç konağında misafir etmeyi düşünüyoruz. Dernek olarak tüm adaylara eşit mesafedeyiz. Hepsi birbirinden kıymetli ve değerli. Amaçları bu güzel kadim Anadolu kentine hizmet etmek. Allah yardımcıları olsun hepsinin. Ahmet Ataç Beyde bunlardan birisidir.” dedi.

Gümüşhanelileri misafir etmekten son derece mutlu olduğunu belirterek selamlama konuşması yapan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç Eskişehirdeki tüm sivil toplum örgütleriyle sıcak ilişkiler içerisinde olduklarını varsa ihtiyaçları imkanlar ölçüsünde yardımcı olmaya çalıştıklarının altını çizdi. Başkan Ataç şunları söyledi ”Gümüşhaneliler bende hep farklıdır. Elbette soyadımdan dolayı. Ataç ailesi Gümüşhane’de var. Bunu Diş hekimi olarak görev yaptığım sırada askerde yaşadım. Ondan beridir kendimi hep sizden birisi olarak görüyorum. İçlerinizde çok kıymetli dostlarım arkadaşlarım var. Eskişehire değer katıyorsunuz. Dernek faaliyetlerinize hep katılıyorum. Bizler sizlerin yaşamlarına yaptığımız güzel çalışmalarla dokunuşlar yapmaya gayret gösteriyoruz. Her zaman dediğimiz gibi Hayat Tepebaşında güzel. Hep birlikte Cumhuriyet kenti Eskişehir’de  yaşıyoruz. Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun. Selam ve sevgiler sunuyorum.” Dedi.

 

Çok sıcak bir ortamda gerçekleşen kahvaltı sonrasında Gümüşhane’den getirilen yöresel ürünlerimizden olan pestil ve köme hediye paketi hemşerimiz Prof.Dr.Cengiz Öner tarafından Başkan Ahmet Ataç Beye takdim edildi.

Kahvaltı sonunda hemşerilerimiz dilek ve isteklerini Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç beye ileterek hatıra fotoğrafı çekilmesiyle etkinlik sona erdi.

Yorumlar (1)
FUATAYGUN 5 yıl önce
yabenokara56kweregittimgumushaneyeniyealtinkaplibierigumushaneliyeraslamadimyoksasizbizimikandirişizgardashocam
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39