banner333

banner309

03.08.2014, 17:31

AŞKSIZ BİR GÜN AŞKTA HER GÜNÜ ARAMAKTIR

  AŞKSIZ BİR GÜN  AŞKTA HER GÜNÜ ARAMAKTIR 
   
    Ruhun,   Duyguda çocukluğu veya olgunluğu,   şımartılması,  aşkın gücü, bendeki aşk,   bendeki sen,   ve sen deki ben. Doğanının kabul gördüğü aşk.  Ruhun bedenle bütünlüğü doğaya uyum sağlaması bir bakış bir görüş, bir hayranlık kendini kaybetmek.  Kaybettiğin an kendini bulmak. Hissetmek kendinle göreceli olmak. Aşkı tüm benliğiyle hissetmek ruhun bu duyguya aşinalığı   ruhun süzgeçten geçip şeffaf olması   gel dediğinde tüm yolların açılması, git dediğinde tüm yolların kapanması ben senle varım senle var oldum zaten. Senle olacağım sen siz kaybolurum kendimde;  bir gün görmesem seni, o günü günden saymam sen her şeyin üstündesin yokluğun beni benden çalar.  Hep sana koşarım son surat.    Sen bir müebbet mahkumuna özgürlük, bir askere teskere, sen çölde yağmur, oruçta iftar,    Afrika çocuğuna bir bardak su,  sen kavramlarında üstündesin ey sevgili... Sana bakmak cennetin fragmanını izlemektir.
Şu güneş, şu ay, şu yıldızlar, şahit olsun ki ben hep seni düşünürüm. ALLAH Şahid olsun ki gönlüm sendedir. Diyebilmektir aşk..

       Ruhun duyguda demlendiği an,   onu kendinden hissettiğin an, sebepsiz arayışlarının o olduğunu, kendine inandırdığı an,  
işte o an, gözün görüp te yüreğe köz düştüğü an,  içinin yandığı an, üşüdüğü an, senin o olduğun an, işte o dediğin an, dört mevsimi kendinde hissettiğin an,  kuralların bittiği, yeni yazılan kurallara başladığın an, adını koyamadığın duygunun peşinden koşarak gittiğin, zamanın onla kıymete bindiği  an, senin sen mi yoksa bir başkası mı olduğun, kendini kendi boşluğuna bıraktığın an.   Bayıltıcı hoşluğa kapıldığın an günahları seninle bu kadar güzel hissettiğim an canım dediğimde; canımın çıkıp sana geldiğini hissettiğim andır.Aşk
Senin olduğun andır, aşk seninle olduğum Andır aşk,
 Sen aşksın ey sevgili...

       Bilsem ki bir gün vuslata  erecektir sonumuz;  o günü kıyamet günü olarak kabul ederim ey sevgili... 
Senin bir tebessümün, küskünlüğün, uzaklığın kıyamet alametidir. İlk ateşi sen yaktın son yangında sende olur. Seninle vuslat kaybolmam dır. Rüyalarım kabus olur benim kabusum olma ey sevgili...   Ben bir et kemik yığını değilim. Sana yazdıklarım hasar raporu değil. Gidersen  bende gelirim; yada olduğum yere dökülürüm. Öğle beni alıp gitme uzaklara harap etme bizi acizane ömrümü beklemekle tüketme. Bilsem ki geleceksin ömrümün son gününde; çiçeklerle beklerim seni.
 Ruhumu sana ve Yaradana teslim etmeden önce...Der ve vuslatın duyguya yüklediği bir dörtlüğümle  taçlandırayım...
          Bitti aşkımızın bitti hey canı
          Ne hatıran kaldı ne bir anı
          Söndürdü nefretin körüklü yanı
          Ne beni bekle nede gör sende tanı
                          
                                                                                   
                                                                                                                                                                      SAYGILARIMLA
                                                                                                                                                                     Aykut MACİT
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39