banner333

banner309

28.10.2014, 10:40

Aman çözüme bir şey olmasın!!!

Aman bişey olmasın. Çünkü çok güzel bir çözüm sürecineyiz. Adam benim polisime tokat atsın aman bişey yapmayın. Adam benim ülkemin şehrimin her gün kullandığım bankasını otobüsünü ateşe versin. Versin abi sıkntı yok çözüm sürecindeyiz. Buda olsun. Peşmerge yurdum topraklarından Koba niye gecicek geçsinler. Aman onlar geçsinde çözüm sürecine bişey olmasın. Adam ülkemin en kutsalında mecliste bizi tehtit etsin hemde benim verdigim vergiyle maaş alarak benim ülkemi tehdit etsin. Etsin abi ne olucak çözüm sürecine bişey olmasın. En acısı benim askerimi benim yurtdaşımı sokak ortasında şehit edicekler. Bunlar aman aklı selim davranalım. İnsanları sağduyuya davet ediyorlar.
 
 Ne çözüm süreci bu haberi olan var mı? Ortaya bir başlık attılar ama sadece bir başlık çözüm süreci buna kimsenin zarar vermesine izin vermicez. Üç beş akıllı insanlada reklam tarafını hallettiler mi. Daha ne olsun bundan sonra bu bizim kutsalımız oldu. Bizim bayrağımızdan, misak-i millimizden ve en acısı bizim askerimizden daha önemli bu süreci kimsenin baltalamasına izin de vermediler.
 Pkk nın her eyleminden sonra bişey yapmayıp birde üste üst benim yasama organımdam sürekli hak vermen mi çözüm. Pkk dagdan inip şehirde yapılanmasına izin vermem mi çözüm. İnsanların artık sokağa çıkarken hava durumuna değilde olay var mı bir yerde acaba biniceğim otobüsü yakarlar mı dedirtecek kadar kuşku aşılamak mı çözüm. İnsanların Türk, Kürt, Çerkez olduklarını damarlarına kadar işletip sonrasın milliyetçiliği ayaklar altına aldım demek mi çözüm.
 Biz susalım çözüme bir şey olmasın. Olmasın ki akp bu ülkede istediği gibi at koşturan emperyalistlerin  Siyonistlerin at bakıcılığı yapsın. Biz susalım peşmerge rahat rahat Kürdistan topraklarını genişletsin biz susalım hep susalım biz susalım mi yarınlarımızda hep sussun çünkü bizim geçmişimizde suskundu ya!!!
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38