banner333

banner309

25.04.2013, 19:32

ADALET - TC -DEVLET

ADALET - TC - DEVLET
Dokuz,on yaşlarından beri gittiğimiz her cuma namazı ve diğer önemli günlerde bizler ve cemaat elimizden geldiği kadar camiye yardım ederiz.Yani CAMİLERİMİZ halktan toplanan paralarla yapılır.   Atatürk döneminde kapatılan kiliseler, bu  son birkaç yıl içinde açılmaya başlandı. Hatta yüzlerce de ev kilisesi açıldı.   Zaten gençlikteki eksik din kültürünü gören misyonerlerin   Anadolu çocuklarının   üzerindeki iştahı iyice kabartmakta,el altından büyük bir bütçe   Orta Doğu ülkelerine,  başta ülkemizin  Hıristiyanlaşması için harcanmaktadır.                                         Bunlar herkes tarafından bilinen bilgilerdir...
Kiliselerin onarımı,yapımı ,masrafları devletin kasasından harcanıyor. Örneğin Van'daki Akdamar Kilisesi, Rusların desteğindeki Ermenilerin,yüzlerce müslüman kadına ,kıza tecavüz ettikleri ve üs olarak kullandıkları bir kilisedir.Bunu gerçek tarih kitaplarında bulabilirsiniz.


Bizden kesilen vergilerle bu kiliseler yapılıyor ve ayine açılıyor. Sümela Manastırı Klisesi,İstanbuldaki kiliseler,Diyarbakır ve Türkiye'nin heryerindeki kiliseler bizim vergilerimizle yapılıyor. O kiliseler Kurtuluş savaşında birer düşman üssü idi. Şimdi de Hristiyan misyonerlerin merkezleri olacak,dinler arası diyalogcularımızın desteğinde ,Anadolu çocuklarının İslamdan koparılmasına devam edilecek...


Şimdi bu kiliseler şu son dönemlerde değilde, diğer hükümetler döneminde açılsa idi yer yerinden oynardı. Kafirlik sözleri tavan yapardı.Geçim derdine düşen insanımızın neler olduğundan o kadarda haberi yok,yada ilgilenmeye mecalleri yok.Kömür,yağ,makarna vs .Yandaşlıktan gelen vurgunlar çok daha tatlı geliyor sannediyorum.Yapılan Sosyal yardımları her hükümet aynen yapmak zorunda. Vatandaş ise bu iktidarın yardımları özel olarak yaptığını zannediyor.


Bu ülkenin başına bir hal gelse ,camiinin camını kırsalar sokaktaki kendini çeyrek milliyetçi kabul edenler bile hemen dikleşir,ne oluyor deyip sorumluluğunu yerine getirir.Geçmişte bu yüzden çok milliyetçi gencin başı derde girmiştir.Ancak kendilerinden başkasını müslüman görmeyen zevat  ise 'Bana dokunmayan yılan bin yaşasın .' diyerek , onca pislikler varken, her yerde rahatça gezmiş,yaşamış,okumuşlardır. Bu dindarlığı kullanıp ,gömlek değiştirenlerden milli değerlerimize yapılan saldırılara karşı çıkma açısından ses çıkmamıştır.
Erbakan Hoca'nın onlar için dedikleri hakikaten doğru çıkmıştır. Ancak biline ki gerçek dindarlar başımızın tacıdır.


Birileri hakikaten malı götürüyor,bu durumu  ihalelerde açıkça görüyoruz... Türk Tarih Kurumunun ,Ermeni belgelerini diğer ülkelerden araştırmak için lazım olan bütçeyi bu adamlar tarih kurumuna vermek için yardımcı olmadılar. Sonunda o zamanki tarih kurumu başkanı maduriyetini basına aktardı. Beyenmediğiniz Devlet Bahçeli 400 küsür milyar(eski hesapla) TL  kendi parasını bu kurumun harcaması için hibe etti. Zaten Devlet Bey'in varlığı küçülürken ,bu adamların varlığı dağ gibi büyüyor. Yaşadığım ildeki yandaş olan hemşehrilerimde de bu gelişmeleri izliyoruz. Sonrada ADALET , hemde Ömer'in adaleti ...Hangi adalet,kime adalet?

                                                                                                                                                                                                                                      Şimdide ülkeyi pkk nın kucağına oturttular. Bölücü başı en muteber adam . Ona danışılıyor,meselelerin çözüm yeri İmralı. Görüşen şerefsizdir dediler ama sonra ortaya çıktı ki ,ortak kararlar alınıyor. Güneydoğu'ya bugün pkk lı olmayanlar gidemiyor. Asker ,polis önlem almadan dolaşamıyor.Kandildeki Karayılan mecliste milletvekili görevine talip.   Apo zaten geleceğin görünürdeki parlayan yıldızı.  Anaları ağlatanlar,katiller baştacı. Sakıklar ,Aynalar,tüm ileri gelen   PKKlılar,akp içindeki kürtçüler,  chp içindeki kürtçüler,   bdp liler keyften sırıtıyorlar.   Eyalet sistemi ,Federasyon sistemi sözünü almışlar  herhalde...Zaten başkanlık sistemi de adım adım  uygulamaya konulacak... Padişahım çok yaşa konumundayız !                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Silahlı PKK lılar Kuzey Irak'a ABD ninde öngörüsü ile  gün belirlenmiş ,çekilme durumundalar . Orada konuşlanacaklar.Binlerce ŞEHİDİMİZİN katili hiçbir ceza almadan elini kolunu sallayarak,sırıta sırıta korunaklı biçimde sınırın dışına çekilecekler. Tabii zamanı gelince,verilen tavizlerde  aksaklıklar oldumu  tekrar geri gelecekler.Merak edilen ise Öcalan,pkk ,hükümet nasıl bir anlaşma yapmıştır? Neler verilmiştir? Böyle bir örgütle aynı masaya oturup anlaşmak Türkiye Cumhuriyeti Devletini gelecekte hangi badirelere sürükleyecektir? İçeride örgütlü pkk tetikte bekliyor.Yapılan anlaşmanın içeriği ileride tahminim odur ki başımıza bela olacaktır.


Türk Yurdunda Türk kelimesi bu dönemde öcü oldu. TC ibaresi devlet dairelerinin girişlerinden tek tek kaldırılıyor.Ne mutlu Türk'üm diyene ! Atatürk'ün sözü yasaklanıyor, birçok yerde taksilerden toplandı bile. Türk kelimesi ırkçılık olarak görülüyor.“Batı Emperyalizmi tarafından kurgulanan bir takım projelerle Türkiye’nin milli ve üniter devlet yapısı ortadan kaldırılmak istenmektedir. Türkiye’ye dışarıdan dayatılan ve “ çözüm süreci ” adıyla sunulan projelerin nihai hedefi Türkiye’de kimliksiz bir toplum oluşturmak ve uzun vadede şehir devletleri kurulması yoluyla ülkeyi parçalamaktır. Türklük kavramının Anayasa’dan çıkarılmak istenmesinin temel sebebi budur.. Zaten bu güruh yıllardan beri Atatürk düşmanlığı yapıyordu ,şimdi ele geçirilen imkanlarla Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet fes edilmeye çalışılıyor. Epeycede yol alındı gözüküyor. Yeni anayasada ilk maddeler , bölücülerle yapılan işbirliği ve  alınan destekle  kaldırılmak ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temelleri sarsılmak istenmektedir .Şimdi sorun Devlet Bahçeli ,onuda halkın gözünden iftiralarla düşürüp veya  adli herhangi bir sebeple bir ıskalarsalar ,bölücü istekler bir bir uygulanacak ... Gün ola hayrola ,yaşayıp göreceğiz...


Allah bu milleti hainlerin ,zekasızların,satılmışların,hışmından korusun.Amin...
Saygılarımla...
Cevat Nas
Yorumlar (7)
Hadi 11 yıl önce
Evet efendiler. Derken Hükümet ,Öcalan kardeşle anlaşıp ordularını Güneye çekmeye başladı. Eğer serbest kalmazsa ,tekrar geri gelip aynı pislikler yapılacak. Cumhuriyet ;Atatürk ,Türk vs kavramlarına güle güle....Çünkü devleti yönetenler galiba Türk değil. Ermeniler,Kominist Kürtçü katiller baştacı yapılıyor. Vatanseverler Tu kaka ,içeri. Vay dünya vay ,ülke ne hale getirildi? Yazıklar olsun bu halka .
Görkem 11 yıl önce
Herşey planlı yapılıyor. TC Devleti kaldırılmak isteniyor. AKP liler size bir soru : PKK lılarımı seversiniz,MHP lileri mi? İnanın bir sayım yapılsın pkk yı sevenler fazla çıkar. AKP de olan ben de milliyetçiyim diyen varsa eğer hala Allah .......... versin inş.
K.Meriç 11 yıl önce
Böyle hassas bir konuyu dile getirdiğiniz için teşekkürler.Görmeyen gözlerin görmesini, duymayan kulakların duymasını dileriz ve herkese akıl dileriz.Çalışmalarınızda başarılar.
ALOŞ 11 yıl önce
on yıldır Ülke genelinde iktidar olan bir parti var ve hala bürokratik işlemlerin fazlalığından şikayetçi olan bir iktidar.Ama bu çözüm sürecinde ise ne hikmetse bürokrasiyi tuş etmiş ve hezimete uğratarak pkk ile görüşenlerin şerefsizliğini söylemiş ve bürokrasi de bu şerefsizliği (görüşenler) ne yazık ki kabul ederek oturmuşlardır.
Memlekette yeni anayasa yapılıyor ve bu anayasaları korumakla görevli olan Vekiller 1982 yılı anayasasının tek değişmemiş 81. maddesine göre yemin eden Vekiller "Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma; hukukun üstünlüğüne, demokratik ve laik cumhuriyete ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağıma; toplumun huzur ve refahı, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden ve Anayasa'ya sadakatten ayrılmayacağıma; büyük Türk milleti önünde namusum ve şerefim üzerine ant içerim" şeklindedir.
ALOŞ 11 yıl önce
yemin ederek Vekillikleri başlar.
Bu yemine göre Vekiller anayasaya sadakat ettiklerini arşa duyurmaktadırlar. Allah huzurunda sadakat eden Vekiller nasıl olurda tekrar bu sadakatlarını yok sayarak Anayasa maddesi değiştirirler. Veya yeni anayasa yapabilirler. Demek ki yeminlerini buruşturup çöp kutusuna atmaktadırlar. Nisa suresi 135 ayetini hiçe saymaktadırlar. “Ey iman edenler! Haktan yana olup var gücünüzle ve bütün işlerinizde adaleti gerçekleştirin. Allah için şahitlik eden insanlar olun. Bu hükmünüz ve şahitliğiniz isterse bizzat kendiniz, anneniz, babanız ve yakın akrabalarınız aleyhinde olsun. İsterse onlar zengin veya fakir bulunsun; çünkü Allah her ikisine de sizden daha yakındır. Onun için, sakın nefsinizin arzusuna uyarak adaletten ayrılmayın! Eğer dilinizi eğip bükerek gerçeği olduğu gibi söylemekten çekinir veya büsbütün şahitlikten kaçarsanız, iyi bilin ki Allah bütün yaptıklarınızdan haberdardır.” Emrine uymamaktadırlar.
ALOŞ 11 yıl önce
Bana göre sadece anayasayı içerde hapiste olan Vekiller bu 1982 yılı anayasasının değişmeyen 81. Maddesine göre yemin etmemiş olan Vekil anayasa yapabilir. Ayrıca bugüne kadar değişim yapılan 126 maddede anayasaya sadakat yemini olan 81. Maddeye aykırı yapılmıştır. Dolayısıyla bu değişim yapılan zamanlarda TBMM Başkanı kim ise o sorumludur. Dolayısıyla yeni anayasa yapılması aykırıdır. Ama yapan da yapabilir. Hatta tam başkan da olabilir. Ama Allah huzurunda sorumludur.
Şimdi sormak gerekiyor bu milleteki "siz neden size sadakat etmeyen yani 1982 anayasasını kabul eden bu necip milletin oyları ile yani %92 oyla ve bu 81. maddede o anayasanın içinde olup bu yeminlerine uymayan Vekillere neden inanıyorsunuz ve her seçimde destekliyorsunuz. Bu seçimlerin hepsinde yani 1982 yılından bu günlere kadar yeminine sadakat etmeyen Vekilleri ve partileri iktidar yapan seçmen Allah huzurunda Nisa 135. sureye göre sorumlu olup şahitlik yapmamışlardır.Allah bu halde olanları helak eyleyecektir.
muammer NAS 11 yıl önce
selam hocam yazınız okudum gerçekten öyle ben kartalda oturuyorum burdaki kilisede faliyete geçiyor ,selamlar
.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11